Fathead pizza – Serranoskinke





Fathead pizza med Serranoskinke

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Klassiske digg fathead pizza! Pizza er en rett som forbindes med noe usunt som man ikke bør spise for ofte. Men denne pizzaen er langt i fra usunn. Fathead pizzabunn er naturlig glutenfri og lages hovedsaklig av ost, egg og mandelmel. Disse ingrediensene er langt mer næringsrik enn hvetemel, som pizzabunn vanligvis lages av.

Fathead pizza lager du enkelt. Deigen skal ikke heves og er enkel å jobbe med. Bedre blir det ikke. Det som er fint med lavkarbo pizza er at du kan tilsette den toppingen du liker best. Denne pizzaen toppet vi med serranoskinke, blåmuggost og pinjekjerner. Nam! Fathead pizzaen som er avbildet er en minipizza, hvor vi delte deigen i denne oppskriften i to.

Vi anbefaler denne pizzaen sammen med hjemmelaget dressing, som du finner oppskrift på her. Du kan også lage en enklere variant ved å tilsette 1-2 fedd presset hvitløk i en boks med rømme. Da får du den klassiske hvitløksdressingen som mange foretrekker på pizzaen. Server gjerne pizzaen sammen med en enkel salat.

Fathead pizza
Lavkarbo pizzasaus

Lavkarbo fathead pizza med serranoskinke

5 fra 3 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 1 time
Antall: 1 pizza (1 pizza gir 2 porsjoner)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 1 porsjon | Kalorier: 1258kcal | Karbohydrater: 13g | Protein: 72g | Fett: 99g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter
Soya

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fathead pizzabunn

Pizzafyll

Topping

  • 100 g serranoskinke
  • Fersk basilikum

Fremgangsmåte

Fathead pizzabunn

  • Lag bunnen som anvist i oppskriften.

Pizzafyll

  • Sett stekeovnen på 220 grader over- og undervarme.
  • Smør bunnen med pizzasaus. Strø over revet ost.
  • Kutt grønnsaker og sopp i skiver og strimler og legg over osten. Legg blåmuggost i kladder på toppen og strø over pinjekjerner.
  • Stek midt i stekeovnen i 12–15 minutter, til osten er gyllen.
  • La pizzaen hvile i noen minutter før du skjærer i den.
  • Legg serranoskinke og basilikum over pizzaen før servering.

5 from 3 votes (3 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search