Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo pita

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO PITA

Allergener: Egg, Melk
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 791kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 2 stk. lavkarbo pitabrød 2.0
  • 300 g kjøttdeig
  • 60 gram rødløk hakket
  • 1 hvitløksfedd finhakket
  • 50 gram gul paprika hakket
  • 2-3 ss lavkarbo tacokrydder evt. kjøpt tacokrydder
  • 0.75 dl vann
  • 50 gram agurk hakket
  • Crispisalat
  • Fersk koriander

Dressing

  • 150 gram creme fraiche
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 hvitløksfedd finhakket
  • 1 neve fersk koriander finhakket
  • 0.5 ts fersk ingefær finhakket
  • 0.5 ts paprikapulver
  • 1 ts sukrinmelis evt. en annen søtning
  • 1 klype salt

Fremgangsmåte

  • Stek kjøttdeig sammen med hakket løk, hvitløk og halvparten av paprikaen. Tilsett tacokrydder og vann. Surr kjøttet i stekepannen til vannet har fordampet.
  • Skjær pitabrødet på langs og fyll med crispisalat, kjøttdeig, paprika, agurk og dressing.

Dressing

  • Bland alle ingrediensene til dressingen i en skål. Bruk gjerne en stavmikser slik at urtene finhakkes inn i dressingen.

Næringsinnhold

Kalorier: 791kcal | Karbohydrater: 7.2g | Protein: 45.5g | Fett: 18g