OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO NAKKEKOTELETTER I KREMET KARRISAUS
Tid: 30 minutter minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 876kcal
Forfatter: Helle Toome
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 500 gram nakkekoteletter uten bein
- Smør til steking
- 10 gram gul karripasta
- Salt og pepper
- 1 klype tørket chili
- 65 gram rødløk
- 100 gram rosenkål
- 160 gram kremfløte
Skjær kjøttet i biter og brun det i en gryte med smør.
Tilsett karripasta, salt, pepper og tørket chili.
Kutt opp rødløk og rosenkålen i mindre biter. Tilsett i i gryten med kjøttet og fres sammen i noen minutter.
Tilsett fløte og la det småkoke til fløten tykner.
Kalorier: 876kcal | Karbohydrater: 6.3g | Protein: 49g | Fett: 72.3g