Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo nakkekoteletter i kremet karrisaus

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO NAKKEKOTELETTER I KREMET KARRISAUS

Allergener: Melk
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 876kcal
Forfatter: Helle Toome
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 500 gram nakkekoteletter uten bein
  • Smør til steking
  • 10 gram gul karripasta
  • Salt og pepper
  • 1 klype tørket chili
  • 65 gram rødløk
  • 100 gram rosenkål
  • 160 gram kremfløte

Forslag til tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i biter og brun det i en gryte med smør.
  • Tilsett karripasta, salt, pepper og tørket chili.
  • Kutt opp rødløk og rosenkålen i mindre biter. Tilsett i i gryten med kjøttet og fres sammen i noen minutter.
  • Tilsett fløte og la det småkoke til fløten tykner.

Merknader

Takk til Helle Toome som har laget oppskriften www.tolowcarbs.no  Instagram @tolowcarbs_norge

Næringsinnhold

Kalorier: 876kcal | Karbohydrater: 6.3g | Protein: 49g | Fett: 72.3g