Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO NAKKEKOTELETTER I KREMET KARRISAUS
Allergener:
Melk
Tid:
30
minutter
minutter
Porsjoner:
2
porsjoner
Kalorier:
876
kcal
Author:
Helle Toome
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
500
g
nakkekoteletter uten bein
Smør til steking
10
g
gul karripasta
Salt og pepper
1
klype
tørket chili
65
g
rødløk
100
g
rosenkål
160
g
kremfløte
Forslag til tilbehør
Blomkålris
Sellerirotpuré
Fremgangsmåte
Skjær kjøttet i biter og brun det i en gryte med smør.
Tilsett karripasta, salt, pepper og tørket chili.
Kutt opp rødløk og rosenkålen i mindre biter. Tilsett i i gryten med kjøttet og fres sammen i noen minutter.
Tilsett fløte og la det småkoke til fløten tykner.
Merknader
Takk til Helle Toome som har laget oppskriften
www.tolowcarbs.no
Instagram
@tolowcarbs_norge
Næringsinnhold
Kalorier:
876
kcal
|
Karbohydrater:
6,3
g
|
Protein:
49
g
|
Fett:
72,3
g