Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo troika

Lavkarbo Troika

Allergener: Egg, Melk, Nøtter
Tid: 9 timer
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 12 troika)
Kalorier: 182kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

Marsipanlag

Trøffellag

Gelélag

  • 2 dl kokt vann
  • 1 pakke bringebærgelé uten sukker

Sjokoladetrekk

Fremgangsmåte

  • Trykk marsipanen ned i en matboks som er kledd med bakepapir.
  • Varm kremfløte til kokepunktet i en kjele. Trekk kjelen vekk fra varmen og tilsett hakket sjokolade. Rør til alt er smeltet. Hell flytende trøffel over marsipanen i boksen og sett i kjøleskap i noen timer, eller over natten, slik at det blir fast.
  • Bland gelépulver i kokt vann. Rør til alt er oppløst. Avkjøl geléen før du heller den over nougaten i matboksen. Sett til kjøling i minst 2 timer.
  • Når geléen har stivnet skjærer du konfekten i ønsket størrelse.
  • Smelt sjokolade og kokosolje over vannbad. Avkjøl sjokoladen litt slik at ikke geléen smelter når den dyppes. Dypp bitene i smeltet sjokolade og legg de på et bakepapirkledd brett. Sett kjølig til sjokoladen har stivnet.

Næringsinnhold

Kalorier: 182kcal | Karbohydrater: 2g | Protein: 4g | Fett: 16g