Allergener: Egg, Melk, Nøtter
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 12 troika)
Kalorier: 182kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Trøffellag
- 1 dl kremfløte
- 100 g mørk sjokolade uten sukker
Gelélag
- 2 dl kokt vann
- 1 pakke bringebærgelé uten sukker
Sjokoladetrekk
- 100 g mørk sjokolade uten sukker
- 1 ts kokosolje evt. delfiafett
Trykk marsipanen ned i en matboks som er kledd med bakepapir.
Varm kremfløte til kokepunktet i en kjele. Trekk kjelen vekk fra varmen og tilsett hakket sjokolade. Rør til alt er smeltet. Hell flytende trøffel over marsipanen i boksen og sett i kjøleskap i noen timer, eller over natten, slik at det blir fast.
Bland gelépulver i kokt vann. Rør til alt er oppløst. Avkjøl geléen før du heller den over nougaten i matboksen. Sett til kjøling i minst 2 timer.
Når geléen har stivnet skjærer du konfekten i ønsket størrelse.
Smelt sjokolade og kokosolje over vannbad. Avkjøl sjokoladen litt slik at ikke geléen smelter når den dyppes. Dypp bitene i smeltet sjokolade og legg de på et bakepapirkledd brett. Sett kjølig til sjokoladen har stivnet.
Kalorier: 182kcal | Karbohydrater: 2g | Protein: 4g | Fett: 16g