5dlkylling kraft/fondutblandet (se på pakningen hvor mye fond du trenger til angitt væskemengde)
Parmesantil servering (utelates for melkefritt alternativ)
Monster miracle spaghetti
3 - 4pakkermonster miracle spaghetti
Fremgangsmåte
Ragu
Varm olivenolje og smør i en stor panne på medium varme.
Tilsett løk, gulrot, stangselleri og bacon. Stek i ca. ti minutter, eller til løken er blank.
Legg i resten av kjøttet, hakk det godt opp, og stek til alt er brunt.
Tilsett rødvin, tomatpuré og fond/vann gi gryten et oppkok og la koke kraftig i noen minutter.
Skru ned varmen slik at det ikke fosskoker, men putrer lett. La putre under lokk i minst to timer. Er det veldig mye væske i pannen, tar du av lokket deler av tiden, slik at væsken fordamper. Rør om innimellom slik at det ikke brenner seg i bunnen. Det skal være en tykk og saftig ragu når den er ferdig.
Monster miracle spaghetti
Skyll spaghettien godt under rennende kaldt vann.
Fres spaghettien i en tørr stekepanne, slik at væske fordamper. Rør om og la frese i minimum fem minutter. Fres litt av gangen og legg til sides.
Bland spaghettien inn i den ferdige raguen og la den trekke i sausen i noen minutter før du forsyner deg.
Strø over parmesan før servering og nyt følelsen av Italia!