Lavkarbo rød curry fiskesuppe
Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Fisk, Selleri, Skalldyr, Soya
Tid: 30 minutter minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 742kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 1 rødløk
- 2 rød paprika
- 1 ts finhakket ingefær
- 50 g meierismør
- 5 dl kremfløte (kokosmelk for melkefri suppe)
- 4 dl fiskekraft (evt. fiskefond og vann)
- 1 ss glutenfri soyasaus
- 0.5 lime, saften
- 2 ts red curry
- 100 g sellerirot
- 100 g aspargesbønner
- 100 g minimais
- 300 g torsk i terninger
- 300 g rå scampi uten skall
- Salt
- Spirer eller urter til servering
Del rødløk og paprika i små terninger.
Stek løk, paprika og ingefær i en gryte med smør. Stek til grønnsakene har blitt myk.
Tilsett kremfløte, fiskekraft, soyasaus, limesaft og red curry. Bruk en stavmikser eller blender til å lage en klumpfri suppe.
Del sellerirot i terninger og aspargesbønner og minimais i mindre biter før du legger grønnsakene i suppen.
Kok opp og la koke i 20 minutter før du tilsetter fisk og scampi. Kok videre i noen minutter før suppen er klar.
Smak til med salt før servering.
Kalorier: 742kcal | Karbohydrater: 10g | Protein: 43g | Fett: 58g