Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Lavkarbo Snickerskrem i glass
Kjøkken:
desserthefte
Allergener:
Melk, Peanøtter
Tid:
20
minutter
minutter
Porsjoner:
4
porsjoner
Kalorier:
455
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
Peanøttbunn
80
g
sjokolade uten sukker
80
g
salte peanøtter
Snickerskrem
200
g
Crème Fraîche (35 % fett)
eller kremfløte
25
g
Sukrinmelis
25
g
SukrinSirup caramel
50
g
peanøttsmør uten sukker
(kjøpt eller
hjemmelaget peanøttsmør)
Topping
Salte peanøtter
Raspet
sjokolade uten sukker
SukrinSirup caramel
Fremgangsmåte
Peanøttbunn
Smelt sjokoladen over vannbad og rør inn grovhakkede peanøtter.
Fordel blandingen i serveringsglass eller en form og sett til avkjøling.
Snickerskrem
Pisk Crème Fraîche eller kremfløte sammen med søtning og sirup til en fast krem.
Rør inn peanøttsmøret når kremen har fått ønsket konsistens.
Fordel kremen over peanøttbunnen i serveringsglassene, enten med sprøytepose eller med en skje.
Topping
Topp gjerne desserten med hakkede peanøtter, raspet sjokolade og sirup.
Næringsinnhold
Kalorier:
455
kcal
|
Karbohydrater:
5,7
g
|
Protein:
10,9
g
|
Fett:
40,2
g