Snickersdessert du lager på under 10 minutter!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Snickerskrem i glass er en dessert vi fikk idéen til etter å ha laget hjemmelaget lavkarbo peanøttsmør. Vi ønsket å finne noe enkelt og skikkelig godt man kunne lage med peanøttsmøret.
Våre oppskrifter på lavkarbo ostekake i glass er populære. Vi syntes samlingen vår trengte en ny variant og landet på smaken av salte peanøtter, sjokolade og krem. En uslåelig kombinasjon!
Prøv gjerne noen av våre andre oppskrifter på ostekake i glass. Her ser du noen eksempler; blåbærostekake i glass, kaffe mocca ostekake i glass, ostekake i glass med jordbær og limedrøm porsjonsostekake!
Du kan bruke kjøpt peanøttsmør i denne oppskriften, men vi syntes det du lager selv av salte peanøtter er enda bedre. Her ser du vår oppskrift: Lavkarbo hjemmelaget peanøttsmør – bedre enn den fra butikken!
Lavkarbo Snickerskrem i glass
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
Peanøttbunn
- 80 g sjokolade uten sukker
- 80 g salte peanøtter
Snickerskrem
- 200 g Crème Fraîche (35 % fett) eller kremfløte
- 25 g Sukrinmelis
- 25 g SukrinSirup caramel
- 50 g peanøttsmør uten sukker (kjøpt eller hjemmelaget peanøttsmør)
Topping
- Salte peanøtter
- Raspet sjokolade uten sukker
- SukrinSirup caramel
Fremgangsmåte
Peanøttbunn
- Smelt sjokoladen over vannbad og rør inn grovhakkede peanøtter.
- Fordel blandingen i serveringsglass eller en form og sett til avkjøling.
Snickerskrem
- Pisk Crème Fraîche eller kremfløte sammen med søtning og sirup til en fast krem.
- Rør inn peanøttsmøret når kremen har fått ønsket konsistens.
- Fordel kremen over peanøttbunnen i serveringsglassene, enten med sprøytepose eller med en skje.
Topping
- Topp gjerne desserten med hakkede peanøtter, raspet sjokolade og sirup.
Nydelig!