Lavkarbo svinesnadder med bearnaisesaus
Kjøkken: Middagshefte
Allergener: Egg, Melk, Selleri
Tid: 30 minutter minutter
Porsjoner: 2 porsjoner
Kalorier: 840kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
- 400 g nakkekotelett
- 175 g paprika (gjerne miks av flere farger)
- 2 sjalottløk
- 150 g champignon
- 200 g sellerirot
- Meierismør til steking
- Muskat
- Salt og pepper
- Hjemmelaget bearnaisesaus (du kan evt. kjøpe lavkarbo bearnaisesaus)
Kutt kjøttet i strimler. Kutt paprika i strimler, sjalottløk og champignon i båter. Sellerirot skrelles og kuttes i tynne strimler.
Krydre kjøttet med salt, pepper og muskat. Varm smør i en stekepanne til medium temperatur og stek til det er gjennomstekt. Legg over i en skål.
Tilsett mer smør i stekepannen og stek grønnsakene på medium/høy varme til de får stekeskorpe men fremdeles kjennes sprø.
Legg kjøttet tilbake i stekepannen med grønnsakene. Krydre med salt og pepper. Fres videre i et minutter.
Server retten med bearnaisesaus.
Kalorier: 840kcal | Karbohydrater: 6,6g | Protein: 47g | Fett: 68,3g