
Ja takk, meld meg på (gratis)
Klassikeren «biffsnadder» i svinekjøtt-versjon!
Svinesnadder er vår versjon av klassikeren biffsnadder. Du kan selvsagt bruke biff dersom du ønsker det, men vi syntes det ble saftig og godt med nakkekotelett av svinekjøtt.
Vi du ha andre oppskrifter med svinekjøtt? Prøv gjerne vår smaksrike rett som Helle Toome har laget, Lavkarbo nakkekoteletter i kremet karrisaus.
Vi har brukt paprika, sellerirot, sjalottløk og champignon i vår grønnsaksblanding. Du kan bruke de grønnsakene du foretrekker. Noen andre eksempler er purre, aspargesbønner, minimais eller sukkererter.

Lavkarbo svinesnadder med bearnaisesaus
Vi har også brukt få kryddersorter og ikke tilsatt hvitløk fordi vi syntes det harmonerer best med bearnaisesausen. Dersom du liker hvitløk og ekstra krydret mat kan du gjerne tilsette både hvitløk, ingefær og chili. Kryddersorter som paprikapulver, spisskummen og koriander kan også være godt i denne retten.

Lavkarbo bearnaisesaus
Du finner vår enkle og supergode oppskrift på lavkarbo bearnaisesaus her. Oppskriften er enkel å følge og inneholder få ingredienser. Sausen passer perfekt til lavkarbo svinesnadder og til andre digge kjøttretter.
Dersom du ikke ønsker å lage din egen saus finnes det flere lavkarbo alternativer i butikken.
Du finner mange flere lavkarbo oppskrifter her.

SVINESNADDER MED BEARNAISESAUS
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)



Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 400 gram nakkekotelett
- 160 gram paprika (gjerne miks av flere farger)
- 50 gram sjalottløk
- 200 gram champignon
- 200 gram sellerirot
- Meierismør og olje til steking
- Muskat
- Salt og pepper
- Hjemmelaget bearnaisesaus (du kan evt. kjøpe lavkarbo bearnaisesaus)
Fremgangsmåte
- Skjær kjøttet i strimler. Skjær paprika i strimler, sjalottløk og champignon i båter. Sellerirot skrelles og skjæres i tynne strimler.
- Varm en blanding av smør og olje i en stekepanne. Stek kjøttet til det er gjennomstekt. Legg kjøttet over i en skål.
- Tilsett mer smør og olje i stekepannen og stek grønnsakene til de får stekeskorpe men fremdeles kjennes sprø.
- Legg kjøttet tilbake i stekepannen med grønnsakene. Krydre med muskat, salt og pepper. Fres sammen i et par minutter.
- Server retten med bearnaisesaus.