Lavkarbo svinesnadder med bearnaisesaus





Klassikeren «biffsnadder» i svinekjøtt-versjon!

Svinesnadder er vår versjon av klassikeren biffsnadder. Du kan selvsagt bruke biff dersom du ønsker det, men vi syntes det ble saftig og godt med nakkekotelett av svinekjøtt.

Vi har brukt paprika, sellerirot, sjalottløk og champignon i vår grønnsaksblanding. Du kan bruke de grønnsakene du foretrekker. Noen andre eksempler er purre, aspargesbønner, minimais eller sukkererter.

Lavkarbo svinesnadder med bearnaisesaus

Lavkarbo svinesnadder med bearnaisesaus

Lavkarbo svinesnadder med bearnaisesaus

Vi har også brukt få kryddersorter og ikke tilsatt hvitløk fordi vi syntes det harmonerer best med bearnaisesausen. Dersom du liker hvitløk og ekstra krydret mat kan du gjerne tilsette både hvitløk, ingefær og chili. Kryddersorter som paprikapulver, spisskummen og koriander kan også være godt i denne retten.

Lavkarbo bearnaisesaus

Lavkarbo bearnaisesaus

Du finner vår enkle og supergode oppskrift på lavkarbo bearnaisesaus her. Oppskriften er enkel å følge og inneholder få ingredienser. Sausen passer perfekt til lavkarbo svinesnadder og til andre digge kjøttretter.

Dersom du ikke ønsker å lage din egen saus finnes det flere lavkarbo alternativer i butikken.

Du finner mange flere lavkarbo oppskrifter her.

 

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo svinesnadder med bearnaisesaus

Lavkarbo svinesnadder med bearnaisesaus

5 fra 4 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 840kcal | Karbohydrater: 6.6g | Protein: 47g | Fett: 68.3g
Allergener
Egg
Melk
Selleri

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 400 g nakkekotelett
  • 175 g paprika (gjerne miks av flere farger)
  • 2 sjalottløk
  • 150 g champignon
  • 200 g sellerirot
  • Meierismør til steking
  • Muskat
  • Salt og pepper
  • Hjemmelaget bearnaisesaus (du kan evt. kjøpe lavkarbo bearnaisesaus)

Fremgangsmåte

  • Kutt kjøttet i strimler. Kutt paprika i strimler, sjalottløk og champignon i båter. Sellerirot skrelles og kuttes i tynne strimler.
  • Krydre kjøttet med salt, pepper og muskat. Varm smør i en stekepanne til medium temperatur og stek til det er gjennomstekt. Legg over i en skål.
  • Tilsett mer smør i stekepannen og stek grønnsakene på medium/høy varme til de får stekeskorpe men fremdeles kjennes sprø.
  • Legg kjøttet tilbake i stekepannen med grønnsakene. Krydre med salt og pepper. Fres videre i et minutter.
  • Server retten med bearnaisesaus.

 

 

Viser 2 kommentarer
  • Amund Grønvold
    Svar

    5 stjerner
    Ble veldig god. Brukte svinefilet. Takk.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search