Go Back
+ servings
Lavkarbo fylt tacopaprika

OPPSKRIFT PÅ FYLT TACOPAPRIKA

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin
Tid: 45 mins
Antall: 2 porsjoner (2 porsjoner gir 4 halve paprika)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 644kcal | Karbohydrater: 14g | Protein: 55g | Fett: 39g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 400 gram kjøttdeig
  • Nøytral olje til steking
  • 1 løk finhakket
  • 3 champignon skivet
  • 2 vårløk finhakket
  • Hjemmelaget tacokrydder evt. kjøp tacokrydder
  • 100 gram salsa
  • 1 dl vann
  • 0,5 lime saften
  • 2 store paprika gjerne ulike farger
  • 100 gram revet ost
  • Fersk koriander

FREMGANGSMÅTE

  • Sett ovnen på 200 grader på over- og undervarme.
  • Stek finhakket løk, champignon og vårløk i smør til løken blir blank.
  • Tilsett kjøttdeig i stekepannen med grønnsakene og stek til den blir gjennomstekt. Tilsett tacokrydder, salsa, vann og limesaft. Kok til vannet fordamper.
  • Del paprikaen i to, enten på langs eller kutt av toppen. Fjern frøene.
  • Fyll paprikaene med kjøttdeigblandingen. Strø over rikelig med ost og legg gjerne noen ringer med vårløk på toppen.
  • Stekes på midterste rille i ovnen i 25-30 minutter. Sjekk underveis og ta de ut når osten er gylden. Strø over fersk koriander før servering.

Kommentar

>> Oppskrift på hjemmelaget tacokrydder. 
Server fylt tacopaprika med hjemmelaget guacamole, rømme, salsa og en enkel salat. Strø over fersk koriander før servering.