Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Ernærings Etikett
–
+
porsjoner
Mindre
Normal
Større
Lavkarbo rød curry fiskesuppe
Kjøkken:
Middagshefte
Allergener:
Fisk, Selleri, Skalldyr, Soya
Tid:
30
minutter
minutter
Porsjoner:
4
porsjoner
Kalorier:
742
kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
Ingredienser
1
rødløk
2
rød paprika
1
ts
finhakket ingefær
50
g
meierismør
5
dl
kremfløte
(kokosmelk for melkefri suppe)
4
dl
fiskekraft (evt. fiskefond og vann)
1
ss
glutenfri soyasaus
0.5
lime, saften
2
ts
red curry
100
g
sellerirot
100
g
aspargesbønner
100
g
minimais
300
g
torsk i terninger
300
g
rå scampi uten skall
Salt
Spirer eller urter til servering
Fremgangsmåte
Del rødløk og paprika i små terninger.
Stek løk, paprika og ingefær i en gryte med smør. Stek til grønnsakene har blitt myk.
Tilsett kremfløte, fiskekraft, soyasaus, limesaft og red curry. Bruk en stavmikser eller blender til å lage en klumpfri suppe.
Del sellerirot i terninger og aspargesbønner og minimais i mindre biter før du legger grønnsakene i suppen.
Kok opp og la koke i 20 minutter før du tilsetter fisk og scampi. Kok videre i noen minutter før suppen er klar.
Smak til med salt før servering.
Merknader
Lavkarbo fiskesuppe smaker også nydelig til
lavkarbo brød
.
Næringsinnhold
Kalorier:
742
kcal
|
Karbohydrater:
10
g
|
Protein:
43
g
|
Fett:
58
g