Go Back
+ servings
Lavkarbo enchiladas

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO ENCHILADAS MED KYLLING

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin
Tid: 45 mins
Antall: 4 enchilladas

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 622kcal | Karbohydrater: 10g | Protein: 46g | Fett: 41g
Allergener
Egg
Melk
Sesamfrø

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

  • 0,5 grillet kylling revet i biter
  • 1 glass salsa
  • 125 gram kremost naturell eller med afrikansk smak
  • 1 pose kjøpt tacokrydder eller lik mengde hjemmelaget tacokrydder
  • 0,5 rødløk strimlet
  • 0,5 gul paprika strimlet
  • 200 gram revet ost
  • 4 tortillalefser

Til servering

  • Guacamole
  • Evt. salsa, rømme, limebåter og frisk koriander

FREMGANGSMÅTE

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
  • Riv kyllingen i mindre biter og bevar skinnet, slik at du får et saftig resultat.
  • Bland kylling med nesten hele salsaglasset. Bevar ca. 2 ss salsa som du kan helle på toppen av osten. Bland også inn kremost og tacokrydder i kyllingblandingen.
  • Stek paprika og løk i en stekepanne med meierismør, slik at dette blir mykt. Krydres med salt og pepper.
  • Fyll lefsene med kyllingkjøtt, grønnsaker og litt revet ost. Legg de fylte lefsene i en ildfast form med skjøten ned. Strø over revet ost og topp osten med resten av salsaen.
  • Stekes midt i ovnen i 25 minutter.

Kommentar

Oppskrift på lavkarbo tortillalefser
Oppskrift på verdens beste guacamole.