Sett ovnen på over- og undervarme på 250 grader.
Fjern stilken og bladene fra blomkålen. Rasp blomkålbukettene i et rivjern eller bruk en kjøkkenmaskin med blader til å kverne den til blomkålris.
Bland blomkålris, egg, mozzarellaost, salt og timian i en bolle. Legg bakepapir på et bakebrett. Bruk en slikkepott til å fordele deigen jevnt på bakebrettet. Bruk slikkepotten til å lage en jevn kant ytterst.
Stekes på midterste rille i ovnen i 15 minutter. Du kan gjerne åpne døren to ganger underveis i steketiden, for å slippe ut damp.
La pizzabunnen få hvile i ca. fem minutter før du smører den med pizzasaus. Skru ned temperaturen i ovnen til 220 grader.
Legg over ost og topp den med grønnsaker. Hold gjerne litt ost igjen, som du kan legge over grønnsakene.
Stekes på midterste rille i ovnen i 10 – 12 minutter, til osten er gylden.
La pizzaen hvile i noen minutter før du forsyner deg.