Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo grunndeig

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO GRUNNDEIG - VÅRRULLER, DUMPLINGS, PIROGER

Allergener: Egg, Nøtter, Sulfitter
Tid: 30 minutter
Porsjoner: 1 deig (næringsinnhold er oppgitt om deigen deles i 12)
Kalorier: 60kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 80 g mandelmel ikke fettredusert
  • 30 g kokosmel (fettredusert) ikke kokosmasse
  • 70 g havrefiber
  • 2 ts xanthan gum
  • 1 ts bakepulver
  • 0.5 ts salt
  • 2 egg
  • 2 ss eplesidereddik
  • 2 dl væske (egg og vann)

Fremgangsmåte

  • Bland de tørre ingrediensene godt sammen i en bakebolle.
  • Knekk egg i et litermål og tilsett vann til angitt total mengde.
  • Bland det våte og det tørre sammen. Kna til en fast deig.
  • Legg deigen i en plastpose eller dekk den med plastfolie. Legg i kjøleskap i 20 minutter før du begynner å jobbe med deigen.

Næringsinnhold

Kalorier: 60kcal | Karbohydrater: 1,1g | Protein: 4,1g | Fett: 3g