Allergener: Egg, Melk, Nøtter
 
Porsjoner: 1 batch (1 batch gir 12 troika)
Kalorier: 182kcal
SKRIV UT
Oppskrift fra omhelse.no
    
    
    Trøffellag 
- 1 dl kremfløte 
 - 100 g mørk sjokolade uten sukker
 
Gelélag 
- 2 dl kokt vann 
 - 1 pakke  bringebærgelé uten sukker
 
Sjokoladetrekk 
- 100 g mørk sjokolade uten sukker
 - 1 ts kokosolje  evt. delfiafett 
 
 
     
    
        Trykk marsipanen ned i en matboks som er kledd med bakepapir. 
Varm kremfløte til kokepunktet i en kjele. Trekk kjelen vekk fra varmen og tilsett hakket sjokolade. Rør til alt er smeltet. Hell flytende trøffel over marsipanen i boksen og sett i kjøleskap i noen timer, eller over natten, slik at det blir fast. 
Bland gelépulver i kokt vann. Rør til alt er oppløst. Avkjøl geléen før du heller den over nougaten i matboksen. Sett til kjøling i minst 2 timer.
Når geléen har stivnet skjærer du konfekten i ønsket størrelse. 
Smelt sjokolade og kokosolje over vannbad. Avkjøl sjokoladen litt slik at ikke geléen smelter når den dyppes. Dypp bitene i smeltet sjokolade og legg de på et bakepapirkledd brett. Sett kjølig til sjokoladen har stivnet.  
 
     
 
Kalorier: 182kcal | Karbohydrater: 2g | Protein: 4g | Fett: 16g