Gå tilbake
+ porsjoner
Lavkarbo biff szechuan

Lavkarbo blomkålris med hvitløk

Allergener: Melk
Tid: 10 minutter
Porsjoner: 4 porsjoner
Kalorier: 80kcal
SKRIV UT

Oppskrift fra omhelse.no

Ingredienser

  • 400-600 gram blomkål
  • Meierismør (evt. olivenolje for melkefri ris)
  • 1-2 fedd hvitløk
  • ¼ ts muskat
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Riv blomkål med et rivjern, en ostehøvel eller bruk en kniv og finhakk. Har du en foodprosessor bruker du det.
  • Smelt smør i en stekepanne og tilsett blomkålris og finhakket hvitløk. Stek i ca. fem minutter. Strø over muskat, salt og pepper etter smak.

Merknader

Server blomkålris til din favoritt middag.
På bilde i denne oppskriften ser du at vi har servert blomkålris til lavkarbo biff Szechuan, som du finner oppskrift til her.
Ønsker du oppskrift til blomkålris med mandler, finner du det her. Ønsker du oppskrift til blomkålris med grønnkål og pesto, finner du det her. 
Trenger du tips til andre lavkarbo middager, finner du flere oppskrifter her.

Næringsinnhold

Kalorier: 80kcal | Karbohydrater: 2.5g | Protein: 2g | Fett: 6.4g