Lavkarbo middag

Synes du det tar for lang tid å lage lavkarbo middag? Ser du etter en enkel lavkarbo middag? Eller synes du lavkarbo kan bli dyrt? Vi hører deg, for vi har vært der selv.

Her finner du alt fra rask lavkarbo middag til mer avanserte retter. Vi har utviklet massevis av varierte lavkarbo middag oppskrifter med diverse tilbehør.

Noen retter inneholder mer eksklusive råvarer og ingredienser, mens andre retter er rimeligere å lage.

Ser du etter en kjapp lavkarbo middag?

Her finner du mange 30 minutters lavkarbo middagsoppskrifter.

Mindre kjøtt i kosten?

Ønsker du å spise mindre kjøtt samtidig som du spiser lavkarbo? Det lar seg fint gjøre.

Vi har oppskrifter med både kjøtt, fisk og vegetar. Du finner oppskrifter til alt av helgemat, frokost, lunsj, hverdagsmat, kaker, pizza, brød og mye mer på omhelse.no.

Spis variert

Husk at det velkjente rådet om å spise variert, også er et godt råd innenfor et lavkarbo kosthold. Med variert mener vi selvsagt ikke at du skal variere mellom store og små mengder karbohydrater, men at du bør spise variert med grønnsaker, kjøtt og fisk.

Slik sikrer du at du får i deg næringsrik mat med alle nødvendige vitaminer og mineraler. Dette gjelder uansett hvilke kosthold du sverger til.

Gå ned i vekt

Dersom du bruker lavkarbo kosthold for å slanke deg, men likevel har problemer med å gå ned i vekt, kan det være lurt å for eksempel redusere mengden av matvarer som nøtter og meieriprodukter.

I tillegg bør du kun spise når du er sulten, og spise til du er passelig mett. Under finner du alle våre oppskrifter på lavkarbo middag.

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, mottar du våre gratis ukemenyer.

Meld deg på nyhetsbrevet her.

Lavkarbo middag oppskrift

Pizza Margherita er en av mange lavkarbo middag oppskrifter her på siden.

Lavkarbo middag oppskrifter

I tillegg til lavkarbo middag oppskrifter har vi også en rekke andre oppskrifter. De finner du her.

SØK ETTER LAVKARBO OPPSKRIFTER

Start typing and press Enter to search