Lag deigen som anvist i oppskriften og husk at det er viktig at den får hvile i angitt tid.
Stek kjøttdeig sammen med sjalottløk, hvitløk, ingefær og chili. Tilsett finstrimlet knaskegulrøtter, vårløk og kål. Stekes til kålen blir myk. Tilsetter soyasaus og fish sauce. La dette trekke i pannen i et par minutter. Smak til med salt og pepper. Strø over hakket koriander og rør dette inn.
Skyll miracle noodle en god stund under kaldt rennende vann. Klipp nudlene slik at de blir korte. Tilsett i gryten med det andre og rør rundt.
Bland inn sursøt chilisaus og skru ned varmen platen slik at fyllet blir avkjølt før du ruller vårrullene.
Kjevle deigen så flat som du klarer, mellom to bakepapir. Skjær ut firkanter med ca. 5 cm bredde og lenge. Størrelsen er ikke så nøye.
Legg firkanten med deig med ene spissen mot deg. Legg fyll i midten, brett spissen over fyllet, pakke begge siden mot hverandre og rull vårrullen over spissen som ligger på bordet. Vann fungerer som lim, dersom du trenger det.
Du vil antakeligvis har fyll igjen etter at all deigen er brukt opp. Fyllet varmes opp og serveres sammen med det vårrullene.
Fyll en kjele halvfull med frityrolje. Varm oljen opp til medium temperatur før du friterer et par vårruller av gangen. Snu de underveis. De er ferdig når de er gylden.
Legg tørkepapir på et fat og legg ferdig friterte vårruller på papiret, slik at overflødig fett renner av.