- Lag deigen som anvist i oppskriften og husk at det er viktig at den får hvile i angitt tid. 
- Stek kjøttdeig sammen med sjalottløk, hvitløk, ingefær og chili. Tilsett finstrimlet knaskegulrøtter, vårløk og kål. Stekes til kålen blir myk. Tilsetter soyasaus og fish sauce. La dette trekke i pannen i et par minutter. Smak til med salt og pepper. Strø over hakket koriander og rør dette inn.  
- Skyll miracle noodle en god stund under kaldt rennende vann. Klipp nudlene slik at de blir korte. Tilsett i gryten med det andre og rør rundt.  
- Bland inn sursøt chilisaus og skru ned varmen platen slik at fyllet blir avkjølt før du ruller vårrullene.  
- Kjevle deigen så flat som du klarer, mellom to bakepapir. Skjær ut firkanter med ca. 5 cm bredde og lenge. Størrelsen er ikke så nøye.  
- Legg firkanten med deig med ene spissen mot deg. Legg fyll i midten, brett spissen over fyllet, pakke begge siden mot hverandre og rull vårrullen over spissen som ligger på bordet. Vann fungerer som lim, dersom du trenger det.  
- Du vil antakeligvis har fyll igjen etter at all deigen er brukt opp. Fyllet varmes opp og serveres sammen med det vårrullene.  
- Fyll en kjele halvfull med frityrolje. Varm oljen opp til medium temperatur før du friterer et par vårruller av gangen. Snu de underveis. De er ferdig når de er gylden. 
- Legg tørkepapir på et fat og legg ferdig friterte vårruller på papiret, slik at overflødig fett renner av.