1sskyllingfond(fond og vann kan erstattes av kyllingkraft)
1tstørket timian
1ssSukrin gold(kan utelates)
1tssambal olek (kan utelates)
Salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
Kutt pølsen i halvmåner, champignon i båter, sjalottløk i terninger, paprika i strimler og vårløk i tynne skiver.
Varm smør i en gryte til medium temperatur og stek pølsen i et par minutter. Legg pølsen til side på et fat.
Tilsett mer stekefett i gryten og stek champignon i fem minutter før du tilsetter de resterende grønnsakene. Surr tomatpuré sammen med grønnsakene i et minutt før du heller over de resterende ingrediensene, unntatt pølsebitene.
Kok opp og la putre uten lokk i ca. 20 minutter. Rør om underveis.
Tilsett pølsebitene når sausen har fått en tykkere konsistens. La koke i noen minutter til før pølsegryten er klar for servering. Smak til med salt og pepper.