Lavkarbo Cæsarsalat med kylling, bacon og krutonger





Tradisjonell Cæsarsalat med kylling, bacon, parmesan og lavkarbo krutonger!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Cæsarsalat er en klassisk rett som faller i smak hos de fleste. Salaten serveres med lunt kjøtt og ferske krutonger.

Cæsarsalat er i utgangspunktet en fin rett å bestille på restaurant dersom du ønsker å spise lavkarbo mat. Bare pass på at den ikke inneholder vanlige krutonger da de vanligvis er laget av lyst brød.

Cæsarsalat er enkelt og raskt å lage. For å gjøre dette enda mer lettvint har vi brukt tights.no sin dressing: Monster Zero Calories Cæsar Dressing. Dressingen er nydelig på smak og inneholder overraskende 0 kalorier.

Lavkarbo cæsarsalat

Vi har laget lavkarbo krutonger av vår oppskrift på lavkarbo loff. Vi brukte en blanding av meierismør og olivenolje, og stekte brødet i stekepanne med salt, pepper og tørkede urter. Har du et annet brød kan du selvsagt bruke det. Krutongene kan også stekes i stekeovnen på ca. 200 grader i rundt 12 minutter.

Vi har forresten oppskrift på mange andre digge middager, som du finner her. Er du glad i salat finner du oppskrift på en god gresk salat her.

Lavkarbo cæsarsalat

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo cæsarsalat

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO CÆSARSALAT

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 764kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 52g | Fett: 54g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Cæsarsalat

Krutonger

  • 4 skiver lavkarbo loff evt. et annet lavkarbo brød
  • Meierismør
  • Olivenolje
  • Salt og pepper
  • Tørkede urter etter eget ønske
  • 2 fedd hvitløk

Fremgangsmåte

Cæsarsalat

  • Skjær kyllingfileten i lange strimler. Krydres med salt og pepper. Stekes i stekepanne med meierismør. Stek bacon i samme stekepanne.
  • Legg kjøttet til sides, slik at du kan lage krutonger i samme stekepanne, uten å vaske den. Skjær brødet i terninger. Stek i en blanding av meierismør og olivenolje. Skjær hvitløken i skiver og legg dette i stekepannen med brødet. Strø over salt, pepper og urter. Stekes til brødet får stekeskorpe.
  • Riv hjertesalaten i grove biter og legg dette på fat. Legg over kylling, bacon, lavkarbo krutonger, skivet eller raspet parmesan og topp salaten med cæsardressing.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search