Trenger du bedre helse og mer energi?

Trenger du bedre helse og mer energi?

Våre leger og sykepleiere har utviklet kostplaner som har hjulpet tusenvis av kvinner og menn med å oppnå bedre helse. Vi er opptatt av at endringer i kosthold og livsstil gjøres på en forsvarlig og effektiv måte.

Se oversikt over sykdommer og helseplager som våre kostplaner kan hjelpe mot på denne linken. Vi legger vekt på sunn og naturlig mat som smaker godt og er lett å forberede.

Du kan komme i gang allerede i dag ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev og kjøpe en av våre kostplaner. Vi anbefaler deg følgende:

1. Meld deg på gratis nyhetsbrev fra omhelse.no (gratis).
Da mottar du guide for å komme i gang, ukemenyer, oppskrifter, artikler og mye mer. Alt er gratis og uforpliktende. I tillegg får du 10% rabatt på ditt første kjøp av kostplan for vektnedgang.

Påmelding her


2. Kjøp en kostplan fra omlavkarbo.no
(finnes i fysisk hefte sendt hjem til deg eller som e-bok)
Kostplanene er utviklet av leger og kostholdseksperter og inneholder 80 oppskrifter, komplett måltidsmeny for 4-6 uker, handlelister, faste, teori og mye mer. Anbefales sterkt for å lykkes!

Kjøp kostplan her


3. Meld deg inn i vår Facebook-gruppe Lavkarbo med omhelse.no (gratis)
Hvis du ikke allerede er medlem, så anbefaler vi deg å bli med i gruppen vår. Her er ingen spørsmål dumme og du vil finne masse inspirasjon og støtte fra andre som ønsker og har oppnådd vektnedgang ved hjelp av oss. Velkommen i gjengen!

Meld deg inn i gruppen her

keto1200-web

Tilbakemeldinger på Kostplanene

 • Dere gjør det veldig enkelt med en fantastisk matplan Love it! Alt sukkersug er borte. Vil virkelig berømme dere for en god sammensatt matplan, med mange fristende og gode, men samtidlig enkle retter å lage. Terningkast 6 fra meg. Jeg har gått ned 5,3 kg i vekt på 2 uker.

  Sissel Marie Island
 • Jeg er veldig fornøyd med kostplanen👌🏽 Gode oppskrifter, lett å følge og maten er god og fristende! Alle i familien kan få det samme servert, med høykarbotilbehør hvis ønskelig. Men det er det få som vil 🤩

  Anne Britt Hagen
 • Jeg har gått 6 uker på Keto 1200 og gått ned 8 kg, uten å være sulten. Formen er bedre, og jeg har fått mer overskudd Bruker nå ukesmenyen som jeg får hver søndag, er veldig fornøyd med oppskriftene, så mye godt! Kan anbefales på det varmeste!

  Kari Røykenes
 • Er på uke 3, og dette har gått over all forventning. Veldig god mat, og enkle oppskrifter å følge. Familien som ikke er på keto, elsker middagene med supplering av poteter/ris. Jeg kommer til å bruke disse oppskriftene når de første seks ukene er ferdig.

  Ingvild Aune Steen
 • FANTASTISK PLAN ! Utrolig enkel å følge- veldig smakfulle middager og knallgode lunsj og kvelds måltider. Faste er 0 problem. God og mett hele dagen. Full av energi. Sover til og med hele natten nå. Slutt på å våkne annen hver time. PLANEN ANBEFALES 🥰

  Kjersti Sørhaug
 • Endelig funnet noe som virker for meg. Her er det mange deilige middager som fint går ann å lage for hele familien, så en blir ikke frustrert over å lage forskjellig mat til seg selv hele tiden. Dette er også mat som er enkelt å forsette med etter at 6 uker er over.

  Nina
 • Midt i uke 4,-8 kg. Mer energi og bedre søvn.

  Frode Ystmark
 • Jeg har begynt på runde 2 av kostholdsplanen. Jeg har hatt bare noen få utskeielser. Jeg har gått ned 10 kg. Jeg har i flere år vært plaget med IBS og betennelser i magen. Nå når jeg har holdt meg til denne kostholdsplanen, har jeg ingen plager mer. Jeg har fått masse energi igjen, hukommelsen er blitt bedre, og jeg har fått en helt ny tilværelse. Dette blir en livsstilsendring inn i framtiden. Tusen takk for en fantastisk kostholdsplan + all fagkunnskap som jeg har lært så mye fra, og som har gitt meg et nytt og bedre liv. ⭐️

  Elisabeth
 • Kostplanen er enkel å følge og oppskriftene/ maten er veldig gode og smakfulle. Dette har gjort at jeg er kommet på rett sti igjen, gått ned til ønsket vekt og så har jeg fått mer energi. Anbefaler kostplanen på det varmeste😃

  Inger
 • Oversiktelig teori-del og gode oppskrifter uten fiksfakserier. Er strålende fornøyd og har samlet oppskriftene i en perm. ALLE var gode og enkle og råvarene var på vanlige matbutikker.

  Ragnhild F Hovland
 • Jeg er nå på uke seks av kostplanen Keto1200 og må si den har vært over all forventning. Jeg har gått ned 12 kg på litt over 5 uker og det uten å være noe særlig sulten. Har også mindre smerter og bedre fordøyelse. Utrolig mange gode oppskrifter og en gjennomtenkt og flott satt opp plan. Jeg kommer til å ha mye glede av denne e-boken og oppskriftene i mange år fremover. Anbefales på det varmeste. Takk!

  Wenche
 • Endelig, noen som tar oss med vekt og helseplager på alvor. Bare gleder meg til å bli flink med dette. Artrose er borte. 75 år. Tusen takk til dere!

  Karen Marie Slaathaug
 • Veldig gode oppskrifter og flott å ha dem i spiralhefte. Da er de lett tilgjengelig når jeg skal lage maten.

  Margrethe Domben Hell
 • Har redusert medisinbruken i samråd med min fastlege. KetoHelse utgir mange nye oppskrifter, til glede for meg og sikkert flere andre. Noe av det jeg setter aller størst pris på er at jeg føler meg trygg på kostholdsendringen som er tilrettelagt av kostholdseksperter, og at pilen på vekta viser kun en vei, nedover. Storfornøyd jeg.

  Eva Lian
 • Jeg er veldig fornøyd. Utrolig gode oppskrifter og lett å lage. Gikk fort ned i vekt og er der jeg ønsker. Skulle bare ned 5-6 kg, men ønsker å holde meg der. Betennelse i kroppen er mye bedre når jeg holder meg til lavkarbo.

  Kari Andreassen
 • Veldig god kostplan som smaker utrolig godt å hjelper mæ å ha kontroll på kaloriene.

  Gry Evenstad
 • Fantastisk gode og lettvindte oppskrifter. Kommer til å bruke mange av disse oppskriftene videre. Etter 6 uker minus ca 10 kg 😊

  Rita Martinsen
 • Et flott hefte med gode, enkle og smakfulle oppskrifter. Mye informasjon om ingredienser gjør det også til et opplysende hefte for nybegynnere innen keto / lavkarbokosthold.

  Anne Britt Hagen
 • Jeg er i min 5 uke med keto1200 og er veldig fornøyd. Har ikke veid meg eller målt meg. Men jeg har gått ned ganske mye. Merker det gått på klærne. Gode oppskrifter, lett å følge

  Kari Andreassen
 • Veldig fornøyd med kuren, gode mettende oppskrifter. Fulgte kuren slavisk i 6 uker for å prøve ut oppskriftene. Jeg gikk ned 6 kg og min mann gikk ned 10 kg. Kroppen kjennes mye bedre med mer energi. Merkbar forbedret helse, redusert medisin.

  Margrethe D. Hell
 • KETO 1200 fungerer sinnsykt bra. Har brukt ca 3 mndr og har gått ned fra 97,8 til 82,7(15,1 kg) Sluttmålet (foreløpig ) er 80 kg.(2,7 kg til.) Jeg er 66 år og var usikker på om dietten fungerer, men tviler ikke lenger. Livskvaliteten er på topp!

  Bjørn Krokå Pedersen
 • Veldig fornøyd med denne planen. Etter gjennomførte 6 uker valgte jeg å fortsette videre men uten faste. Veldig mye god mat og så godt å kunne velge mellom forskjellige måltider. Jeg har i helt løpet byttet de måltidene jeg ikke har hatt lyst på med andre i samme kategori. Vet ikke hvor mye jeg har gått ned, det er en del. Det viktigste for meg var å føle meg bedre og det gjør jeg. Enkelt er det å. Anbefales.

  Trine Svea
 • Liker planen veldig godt. Seks uker og klærne ble litt og litt større. Klar for runde to etter ferien. Veldig mange gode oppskrifter. Svært fornøyd.

  Anita
 • Suget etter noe søtt er helt borte. Føler at energien er på vei oppover! Våkner om morgenen uthvilt og sprek, der jeg tidligere la meg sent og sov mye lenger om morgenen og følte meg dorsk langt utpå dagen. Hittil har jeg gått ned 6,5 kg. Jeg er veldig fornøyd med helseeffektene! Kjempeglad for at jeg fant dere!

  Olga Nilsen
 • Jeg syns at heftet er helt supert med alle de fine og gode oppskriftene, som gjør godt for kroppen min. Jeg har leddgikt i hender og føtter. Og artrose i høgre hoft. Og så har jeg gått ned 7 kg og det er eg veldig glad for. Det er også veldig fint å få nye oppskrifter og gode artikler hver uke på mail.

  Berit Støen
 • Bruker oppskriftene hele tiden, og de er fantastiske!

  Tone Knutsen
 • Jeg gikk ned 6 kg på 6 uker. Planen var enkel å følge. Jeg likte spesielt at planen inneholdt handleliste og at oppskriftene var for 1 porsjon.

  Mette
 • En fantastisk kostplan på alle måter! Svært informativ, nydelig og smakfull mat og ikke minst en kostplan som alle kan klare å følge om de ønsker å spise ketogent. Detter er kostplanen jeg skulle ønske jeg hadde når jeg la om kostholdet mitt i 2021! Denne kostplanen anbefaler jeg på det sterkeste til alle som ønsker å se nærmere på et ketogent kosthol, for dette er virkelig full pakke!

  Elise Markset Olsen
 • Endelig er det noe som har hjulpet meg med tanke på vektnedgang. Har gått på planen, Keto 1200, i 4 uker nå, og har gått ned 5 kilo. Delikate og smakfulle retter, som en blir mett av. Næringsmessig sammensatt.

  Eva Lian
 • Første gang jeg har prøvd meg på lavkarbo og er veldig fornøyd. Kjøpte boken Keto1200, enkle og raske oppskrifter å følge, samt veldig god informasjon. Fullførte 8 uker og gikk med 7,5kg. Jeg har valgt å fortsette og skal kjøpe boken Keto Helse.

  Renate
 • Han har gått ned 6,2 på 2 uker og jeg 4,8 , så vi er godt i gang uten problemer, hatt noe hodepine,men det går fint. Vi gleder oss til fortsettelsen!

  Bente
 • Etter 3 uker så fikk jeg masse energi og overskudd, humøret steg og jeg hadde ikke lenger behov for en liter kaffe. Ettermiddagshvilene ble erstattet med lek og morro med ungene. Jeg har også pcos og kronisk betennelse i skulder, smt bekkenplager og ryggplager. Fra nyttår har jeg gått på lavkarbo og keto1200, og alle plager og smerter er forsvunnet. Syklusen min er normal igjen og smertene er så og si borte. Jeg har ikke gått tilbake til normal kost, da denne matplanen er fantastisk.

  Jeanette
 • Digger denne kostplanen og den overgår alle planer jeg tidligere har prøvd! Har gått ned over 10 kg på under 2 måneder og elsker virkelig alle oppskriftene og de vil jeg ta med meg videre. Takk.

  Lise Gundersen
 • Veldig gode og enkle oppskrifter å følge👍

  Marianne
 • Har begynt på runde 2 av kostplanen. Veldig fornøyd. Kjempefine oppskrifter som metter godt. Gått ned 7 kg. Tusen takk til dere som laget planen. ♥️🥰

  Lisbeth Båtstrand
 • Fantastisk, 6 kg på 6 uker. Og ukeplanene er supre.

  Eirin Hatlen
 • Fantastiske retter. Smaker himmelsk!

  Karin Margrethe
 • Har så vidt kommet i gang med den nye boken. Veldig fornøyd så langt. Mange gode oppskrifter og fin innledning til boken.

  Lisbeth
ketohelse-portrett

Nyhetsbrev

Kostplaner

Facebook gruppe

Start typing and press Enter to search