Lavkarbo kaker

Lavkarbo kaker

Finnes det noe bedre enn en deilig og nydelig dandert kake? Og er det ikke vanskelig å skulle gi slipp på det å kunne nyte et deilig kakestykke bare fordi man ønsker å leve sunt?

Vi kan glede deg med at du ikke trenger å gi slipp på kake, selv om du velger et lavkarbo kosthold. Under finner du massevis av deilige oppskrifter på lavkarbo kaker, som du aldri skulle trodd var laget uten sukker og hvetemel.

Våre kaker kan du trygt nyte innenfor et lavkarbo kosthold. Vi utvikler stadig nye kakeoppskrifter, det er bare å følge med fremover. Følg oss på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert.

Alternativer til hvete og gluten

Det finnes mange gode alternativer til hvetemel som praktisk talt inneholder bortimot 0 karbohydrater. Vi bruker blant annet mandelmel og kokosmel i en del av oppskriftene våre. Slik ingredienser gjør lavkarbo baking enklere.

Alle våre kaker er selvsagt glutenfri, så disse oppskriftene er perfekt dersom du eller dine gjester sliter med intoleranse for gluten. Vi har kun sukkerfrie kaker, som er svært diabetes vennlige.

Søtning

Når det gjelder søtning bruker vi blant annet sukrin melis, tagatesse, vaniljepulver, yaconsirup, xylitol, bær og enkelte frukter.

Under finner du oppskrifter på en rekke lavkarbo kaker, som blant annet de superpopulære kakene suksessterte, sjokoladekake, kanelbollekake og fyrstekake. Vi kan trygt anbefale alle sammen.

Vi legger vekt på at våre kaker har den samme gode konsistensen og smaken som kakene du er vant med fra før. Følg med fremover: Flere lavkarbo kake oppskrifter er på vei!

Lavkarbo kaker suksessterte

Lavkarbo suksessterte er en av våre mest populære lavkarbo kaker. Finn din favoritt lavkarbo kake i listen under.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search