Lavkarbo kaker, også for deg med diabetes

Glutenfrie lavkarbo kaker uten sukker og hvetemel

Finnes det noe bedre enn en deilig og nydelig dandert kake? Og er det ikke vanskelig å skulle gi slipp på det å kunne nyte et deilig kakestykke, bare fordi man ønsker å leve sunt?

Vi kan glede deg med at du ikke trenger å gi slipp på kake, selv om du velger et lavkarbo kosthold. Under finner du massevis av deilige oppskrifter på lavkarbo kaker, som du aldri skulle trodd var laget uten sukker og hvetemel.

Våre kaker kan du trygt nyte innenfor et lavkarbo kosthold. Vi utvikler stadig nye kakeoppskrifter, det er bare å følge med fremover. Følg oss på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert.

Diabetes kaker – alternativer uten sukker og hvetemel

Når man har diabetes type 1 eller 2 er det fornuftig å ikke spise mye sukker. Alle kakene du finner på omhelse.no er spesielt godt egnet for de med diabetes, fordi de ikke inneholder sukker. Når er kake er lavkarbo betyr det at den er uten sukker/karbohydrater.

Det finnes mange gode alternativer til hvetemel som praktisk talt inneholder bortimot 0 karbohydrater. Vi bruker blant annet mandelmel, pofiber, hvarefiber og kokosmel i våre oppskrifter.

Alle våre kaker er selvsagt glutenfri, så disse oppskriftene er perfekt dersom du eller dine gjester sliter med allergi eller intoleranse for gluten. Vi har kun sukkerfrie kaker, som er diabetesvennlig.

Søtning

Når det gjelder søtning bruker vi blant annet bakesukkr, sukrin-produkter, finesse bakesukker, tagatesse, yaconsirup, vaniljepulver, bær og enkelte frukter.

Under finner du oppskrifter på en rekke lavkarbo kaker, som blant annet de superpopulære lavkarbovariantene av suksessterte, sjokoladekake og fyrstekake. Vi kan trygt anbefale alle sammen.

Enkelte som spiser lavkarbo velger å holde seg helt unna alt som er søtt, også mat som er lavkarbo og søtet med bær og søtningsstoffer. Årsaken er at de synes det er lettere å helt avstå fra alt som er søtt, fordi de da unngår en slags avhengighet til det søte. Andre spiser søt lavkarbomat uten problemer. Vi har ingen spesielle preferanser når det gjelder dette, det er opp til den enkelte. Men generelt mener vi, som med alt annet: alt med måte.

Vi legger vekt på at våre kaker har den samme gode konsistensen og smaken som kakene du er vant med fra før. Følg med fremover: Flere lavkarbo kakeoppskrifter er på vei!

Lavkarbo Islandskake

Lavkarbo Islandskake, deilig kake med kokosmarengsbunn og tre ulike kremer.

Lavkarbo kake oppskrifter

I tillegg til lavkarbo kaker har vi også en rekke andre oppskrifter. De finner du her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search