Lavkarbo middagstilbehør

Lavkarbo middagstilbehør

Lavkarbo middagstilbehør er som regel den deler av middagen det er størst utfordringer med å gjøre lavkarbo. Mange er godt vant til å spise potet, ris og pasta. Vi har derfor laget en god del lavkarbo-erstattere for disse rettene, slik at du kan kose deg med god middag uten å måtte savne et godt tilbehør.

Her finner du alt fra lavkarbo tortillalefser, lavkarbo dressinger, rødkål, ulike puréer som blomkålpuré og sellerirotpuré, bakt sellerirot, kryddersmør, majones, med mer.

lavkarbo middagstilbehør

Lavkarbo middagstilbehør: Fløtegratinert sellerirot, middagsrundstykker, hasseback sellerirot, tortillalefser, nan brød, blomkålris. Utvalget er stort!

Blomkålris er en nydelig erstatter for ris som du enkelt kan eksperimentere med. Som du ser har vi tre ulike varianter. Vi har eksperimentert med mandler, pesto og grønnkål.

Du vil også finne ulike typer brødsorter, som lavkarbo olivenbrød, lavkarbo hamburgerbrød, gresk brød med fetaost og oliven, lavkarbo focaccia, lavkarbo italiensk stromboli og cloud bread. Ønsker du en fullstendig liste over alle våre lavkarbo brød, finner du det her.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search