Lavkarbo middagstilbehør

Lavkarbo middagstilbehør

Lavkarbo middagstilbehør er ofte den delen av middagen som kan være utfordrende. Mange er godt vant til å spise potet, ris og pasta. Vi har derfor laget en god del lavkarbo-erstattere for disse rettene, slik at du kan kose deg med god middag uten å måtte savne et godt tilbehør.

Her finner du lavkarbo tortillalefser, lavkarbo dressinger, rødkål, ulike puréer som blomkålpuré og sellerirotpuré, bakt, fløtegratinert  og hasselback sellerirot, nanbrød og den klassiske blomkålrisen i mange varianter.

lavkarbo middagstilbehør

Lavkarbo middagstilbehør: Fløtegratinert sellerirot, middagsrundstykker, hasselback sellerirot, tortillalefser, nanbrød, blomkålris.

Blomkålris er en nydelig erstatter for ris som du enkelt kan eksperimentere med. Som du ser har vi tre ulike varianter. Vi har eksperimentert med mandler, pesto og grønnkål.

Du vil også finne ulike typer brødsorter, som lavkarbo olivenbrød, lavkarbo hamburgerbrød, gresk brød med fetaost og oliven, lavkarbo focaccia, lavkarbo italiensk stromboli og ostelapper. Ønsker du en fullstendig liste over alle våre lavkarbo brød, finner du det her.

Lavkarbo middagstilbehør

Start typing and press Enter to search