Lavkarbo boller – alle våre bolle-oppskrifter samlet

Lavkarbo boller – kanelboller, boller med havrefiber, bollekake og mange flere oppskrifter

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Savner du rykende varme og ferske, saftige boller når du spiser lavkarbo kosthold? Vi hører deg! Vi har gjort noe med det.

Under finner du flere versjoner av saftige boller som er bakt med gjærdeig. Og de er dønn lavkarbo!

Men kan man egentlig få til lavkarbo boller som er i nærheten av hvetebakst? Vi synes i hvert fall at vi har funnet frem til noen oppskrifter vi synes er blitt utrolig gode. Vi får massevis av tilbakemeldinger på at bollene våre er som vanlig bakst.

Lavkarbo boller med havrefiber

Lavkarbo boller med havrefiber – perfekt til enhver anledning, som fastelavn.

Havrefiber og gjær

Under finner du oppskrifter på nydelige boller med havrefiber og gjærdeig, kanelboller, skoleboller, en nydelig bollekake med mer. Følg med, flere kommer i fremtiden.

Å lage lavkarbo boller trenger ikke være veldig vanskelig, men for å få det perfekte resultatet kan det hjelpe å øve seg litt. Våre oppskrifter mener vi gir et optimalt resultat, samtidig som de er ganske så overkommelige.

Vi bruker mye tid på å få frem oppskrifter som er så nært som skikkelig hvetebakst, og alle tilbakemeldinger fra dere som bruker oppskriftene våre er veldig velkomne.

Lavkarbo kanelboller

Lavkarbo kanelboller – disse vil du ikke angre på at du prøver ut. Som ekte skillingsboller/kanelboller. Visste du at kanelboller kommer fra Bergen, og at de i byen mellom fjellene kalles for skillingsboller?

Lavkarbo bolleoppskrifter

Start typing and press Enter to search