Her finner du våre
oppskriftshefter

Her er våre
kostplaner

Gratis nyhetsbrev med
ukemenyer

Lavkarbo oppskrifter

Enten du ser etter lavkarbo oppskrifter på kaker, brødmat, frokost, middag, dessert eller andre ting; Her finner du 300+ nydelige oppskrifter på lavkarbomat.

Vi har både keto oppskrifter og mer moderate oppskrifter. Alle oppskriftene er altså tilpasset for et lavkarbo kosthold. Du finner næringsinnhold i alle oppskriftene og kan retter ut ifra hvor mange karbohydrater du ønsker å spise.

Vi er glad i å eksperimentere og utvikler stadig nye oppskrifter, som man gjerne ikke først og fremst forbinder med lavkarbo.

Som for eksempel flere versjoner av lavkarbo brød, som er hevet uten bruk av sukker, og forskjellige kaker, som fyrstekake, suksessterte og sjokoladekake. Vi har også oppskrifter på pizza, lasagne, pannekaker, vafler, kanelboller og mye mye mer.

Vårt mål er at du skal kunne spise et sunt lavkarbo kosthold uten at du savner brødmat, pizza, kaker, boller, pasta, korn og andre ting.

Det er en god grunn til at lavkarbo som slankemat også kalles «nytemetoden«. Vi håper du finner grunnen til denne benevnelsen i våre oppskrifter!

Under kan du se alle våre oppskrifter. Velg kategori like over oppskriftene, eller bare bla nedover for å se alle oppskriftene våre. Bon appetit!

Følg oss på Facebook via denne linken
Følg oss på Instagram via denne linken

Nyeste oppskrifter

SØK ETTER LAVKARBO OPPSKRIFTER

Populære oppskrifter

Lavkarbo frokost, lunch og kveldsmat

Lavkarbo middager

Lavkarbo dessert

Lavkarbo pannekaker

Lavkarbo kaker, boller o.l.

Lavkarbo brødmat

Lavkarbo tilbehør

Lavkarbo oppskrifter

Forskning viser at et lavkarbo kosthold kan hjelpe med en rekke sykdommer. Men selv om dette kostholdet kan bidra til en betydelig bedre helse for sykdommer som for eksempel diabetes, så må du huske at dersom du har alvorlige helseplager, må du alltid samarbeide med lege når du gjør store endringer i kostholdet.

Omhelse.no er ikke en nettside som skal gi råd om hvordan du skal leve med alvorlig sykdom. Alle opplysninger må selvsagt selv vurderes, og ingen nettside bør ta på seg rollen som tilhører din fastlege. Hvorfor er dette viktig?

Personer med diabetes kan for eksempel oppleve at de ikke lenger trenger å tilføre kroppen insuling, eller at de trenger betydelig mindre mengder insulin. Dette må reguleres ved hjelp av fagpersonell.

Vi har laget våre lavkarbo oppskrifter med tanke på et variert kosthold. Du bør altså alltid spise variert, også på et lavkarbo kosthold. Da sikrer du at du får i deg alt du trenger av næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Ellers håper vi du liker oppskriftene våre.

Vi er også veldig glad i tilbakemeldinger, både ris og ros. Følg oss på Facebook og Instagram for å komme i kontakt med oss.

Følg oss på Facebook via denne linken
Følg oss på Instagram via denne linken

Her finner du lavkarbo oppskrifter på både fisk, kjøtt og vegetarretter.

Her finner du lavkarbo oppskrifter på både fisk, kjøtt, brød, kaker, desserter og vegetarretter.

Start typing and press Enter to search