Lavkarbo bakst, desserter og tilbehør til julematen

Når julen og andre høytider står for døren, kan det ofte være vanskelig å holde seg til et lavkarbo kosthold. For deg som er avhengig av et slikt kosthold på grunn av sykdom og helseplager, så er det kanskje heller ikke alltid like kjekt å ikke kunne ta del i den nydelige julebaksten.

Lavkarbo julebakst

Derfor er vi i gang med å utvikle lavkarbo-versjoner av de klassiske julekakene og dessertene. Du finner blant annet lavkarbo versjoner av Sarah Bernard, gule bomber, kransekakestenger, marsipankuler og kokosmakroner.

Du finner alle våre oppskrifter på lavkarbo julebakst og desserter lenger nede i denne artikkelen.

Lavkarbo julemat tilbehør

Den klassiske norske julematen, som blant annet ribbe, pinnekjøtt, lutefisk og kalkun har allerede lavt innhold av karbohydrater, mens tilbehøret er ofte mer karbohydratrikt. Vi har derfor laget en del oppskrifter på julemattilbehør.

Under finner du oppskrifter på tilbehør som vi synes fungerer like bra som tradisjonelt julemat tilbehør. Som for eksempel rødvinsdamet rødkål og rosenkål med crispy bacon, eller hva med å servere juleribben sammen med en nydelig sellerirotsalat med hint av sennep, istedenfor potetsalaten?

Lavkarbo sjokoladekake med sjokoladekrem

Lavkarbo sjokoladekake med sjokoladekrem

Lavkarbo brød til jule-koldtbordet

Vi har også utviklet en egen metode for å få brødmat og bakst til å heve, noe som gir nydelige og luftige brød som er svært lik vanlig brød som er laget med hvetemel. Du finner all vår gjærbakst her.

Vi håper du nyter oppskriftene våre. Vi er også veldig takknemlig for tilbakemeldinger, så legg gjerne igjen en kommentar.

Følg oss for gratis info og nye oppskrifter

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for oppdateringer. Og ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev. Da mottar du oppskrifter, artikler og annen nyttig informasjon som ikke kommer i andre kanaler.

Nyhetsbrevet kan du melde deg på her

Lavkarbo olivenbrød

Lavkarbo olivenbrød funker perfekt på koldtbordet. Oppskriften finner du her.

Lavkarbo julemat oppskrifter

Her finner du alle våre julemat oppskrifter og andre oppskrifter som kan passe til julen.

Flere julemat oppskrifter er på vei…

SØK ETTER LAVKARBO OPPSKRIFTER

Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search