Om oss

Omhelse.no ble startet av Robert Helle, og oppdateres av personer med bakgrunn fra helsefag. Hovedansvarlige for kostholdsdelen på omhelse.no er Stina Nilsen og Robert Helle.

Stina er utdannet spesialsykepleier med videreutdanning i psykisk helse og har studert Master i helsevitenskap – sykepleievitenskap ved Universitetet i Bergen. Hun har også årsstudium i praktisk pedagogisk utdanning (Ppu) ved HVL og tok bachelor i sykepleie ved universitetet i Kristiansand. Hun har mange års erfaring med lavkarbo kosthold og oppskrifter.

Robert er utdannet sykepleier med videreutdanning i rus og psykisk helse, der vitenskapsteori, forskningsmetoder og forskningsprosesser er en viktig del av utdanningen. Han studerte ved HVL. Han har også mange års erfaring med lavkarbo kosthold.

Målet med omhelse.no er å foruten å spre kunnskap om sunt kosthold og vektnedgang, å hjelpe sykepleierstudenter og andre helsefagstudenter med tilgjengelig og oppdatert kunnskap, samt bidra til å opplyse folk om forskning innen helse. Innholdet på nettsiden og artikler og meninger rundt helse og kosthold representerer ikke nødvendigvis helsevesenets eller myndighetenes oppfatning, og brukes på eget ansvar.

Omhelse.no søker nye skribenter, så mener du at du har noe å bidra med så er det bare å ta kontakt. Alle artikler på omhelse.no skal være kunnskapsbasert med gode kilder.

Start typing and press Enter to search