Om oss

Omhelse.no ble startet av Robert Helle, og oppdateres av personer med bakgrunn fra helsefag. Hovedansvarlige for kostholdsdelen på omhelse.no er Stina Nilsen og Robert Helle.

Stina er utdannet spesialsykepleier med videreutdanning i psykisk helse og har studert Master i helsevitenskap – sykepleievitenskap ved Universitetet i Bergen. Hun har også årsstudium i praktisk pedagogisk utdanning (Ppu) ved HVL og tok bachelor i sykepleie ved universitetet i Kristiansand.

Robert er utdannet spesialsykepleier med videreutdanning i rus og psykisk helse, med vitenskapsteori, forskningsmetoder og forskningsprosesser som en del av utdanningen. Han studerte ved HVL.

Målet med nettsiden er å foruten å spre kunnskap om sunt kosthold og vektnedgang, å hjelpe sykepleierstudenter og andre helsefagstudenter med tilgjengelig og oppdatert kunnskap, samt bidra til å opplyse folk om moderne forskning innen helse. Innholdet på nettsiden og artikler og meninger rundt helse og kosthold representerer ikke nødvendigvis helsevesenets eller myndighetenes oppfatning, og brukes på eget ansvar.

Start typing and press Enter to search