Lavkarbo pannekaker

Lavkarbo pannekaker

Har du lyst på noe søtt og salt sier du? Da garanterer vi at suget forsvinner etter at du har spist en av våre lavkarbo pannekaker med bacon, rømme og sukkerfritt syltetøy.

Vi har eksperimentert med flere oppskrifter på lavkarbo pannekaker, og er superfornøyd med resultatet. Vi har også valgt å inkludere en oppskrift fra en annen blogger, nettopp fordi den er veldig god. Her har du en presentasjon av våre favoritt lavkarbo pannekaker:

1. Lavkarbo amerikanske pannekaker

Lavkarbo Amerikanske pannekaker

Disse pannekakene er glutenfrie og sukkerfrie (som alle våre pannekaker), og er et skikkelig kosemåltid. Amerikanske pannekaker er litt mer luftige enn ordinære pannekaker. De er altså litt tykkere og litt mindre i diameter.

2. Proteinpannekaker

Lavkarbo proteinpannekaker

Disse pannekakene er mer lik de vanlige pannekakene man er vant med i Norge. Dette er lavkarbo pannekaker med høyt proteininnhold. Perfekt for deg som trener, eller ønsker muskelvekst. Alle har jo sine preferanser når det gjelder pannekaker, så hva som er best er egentlig smak og behag. Vi synes alle oppskriftene er knallgode, og så er det fint å kunne variere litt fra gang til gang.

3. Max Minus sine pannekaker

Glutenfrie pannekaker bilde

Det er ikke så ofte vi velger å legge ut andre sine oppskrifter, men vi synes Max minus fortjener kred for denne oppskriften på lavkarbo pannekaker. Disse pannekakene er også glutenfrie og har en fin og myk konstistens. De er svært næringsrike med innhold av blant annet cottage cheese og mandelmel.

Disse pannekakene er også ganske enkle å lage. Bare rør sammen alt og la det står så røren tykner litt. Vær obs at den skal være litt flytende, så spe gjerne med litt fløte om det er behov for det. Til søtning går det an å bruke en klype vaniljepulver, men det er ikke absolutt nødvendig.

Besøk gjerne Max minus sin blogg for å følge hans oppskrift med bilder. Du finner den her.

Pannekaker serveringstips

Alle disse pannekakene er selvsagt glutenfrie og helt uten hvetemel og raske karbohydrater. Glutenfrie pannekaker smaker ypperlig sammen med for eksempel bacon, bær og krem. For å gjøre det enda bedre anbefaler vi at du servere hjemmelaget lavkarbo iskrem til pannekakene. Oppskrift til hjemmelaget lavkarbo is finner du her.

Oppskriftene er så næringsrike at du fint også kan rulle de sammen med skinke og ost i, da har du et fullverdig måltid på 1-2-3.

Lavkarbo pannekaker bilde

Lavkarbo pannekaker med bacon og sukkerfritt syltetøy.

Andre oppskrifter

I tillegg til lavkarbo pannekaker har vi også en rekke andre oppskrifter. De finner du her.

Recommended Posts

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search