Våre beste lavkarbo drikke oppskrifter

Under finner du våre oppskrifter på lavkarbo drikke. Man tenker kanskje at vann og lightprodukter er de eneste gode alternativene for drikke på et lavkarbo kosthold. Og at godsaker som smoothie, søt kaffe og milkshake er uaktuelt? Vi kan glede deg med at ingenting kunne vært lengre fra sannheten.

Dersom du ønsker å leve så sunt som mulig er selvsagt vann det beste alternativet som tørstedrikk. Men dersom du vil kose deg litt innimellom,  finnes det gode alternativer.

Lavkarbo smoothie, kaffe og iste

Vi har mange gode alternativer til typisk søte drikkevarer, som for eksempel diverse smoothies, ketokaffe, dalgona kaffe, iste, milkshakes og mye mer. Jordbær og bringebær er eksempler på bær som inneholder relativt lite karbohydrater, og fungerer derfor perfekt i smoothies.

Under finner du oppskrift på blant annet lavkarbo smoothiebowl med ingefær eller kokos og bringebær, flere andre lekre smoothier, lavkarbo dalgona kaffe, ketokaffe og mye mer.

Ønsker du flere lavkarbo oppskrifter finner du en oversikt her. Her kan du lære mer om lavkarbo og hvorfor dette kostholdet fungerer bra for vektnedgang.

Lavkarbo dalgona kaffe

Lavkarbo Dalgona kaffe er et ypperlig lavkarbo alternativ til iskaffe.

Lavkarbo drikke

SØK ETTER LAVKARBO OPPSKRIFTER

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search