Lavkarbo cookie dough bites





Lavkarbo cookie dough bites

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Denne oppskriften lager en deilig sjokoladesnack som smaker som cookie dough, med en kombinasjon av nøtter og sjokolade. Perfekt å ha på lur i kjøleskapet når søtsuget melder seg. 

Cookie dough bites er enkelt å lage og krever få ingredienser. Du kan gjerne bruke samme sjokolade i deigen som i toppingen og bruker mandler istedenfor valnøtter, for enda færre ingredienser. Her er det ingen regler, så prøv deg frem til du finner den kombinasjonen du liker best.

Lavkarbo cookie dough bites. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo cookie dough bites. Foto, Marie Gundersen.

Du bestemmer selv hvor store biter du ønsker, men deler du 1 batch i 32 biter vil næringsinnholdet vi har regnet ut være riktig per bit.

I oppskriften er det brukt Monster lavkarbo Belgisk melkesjokolade med ristede mandler og Monster lavkarbo Belgisk mørk sjokolade. Ønsker du melkefri oppskrift kan du bruke den mørke sjokoladen, som er melkefri, i deigen og i toppingen. Andre alternativer kan også brukes.

Sjekk gjerne ut noen av disse søtsakene også, lavkarbo kokosbar med sjokolade, lavkarbo energikuler med kokos og lavkarbo sjokoladefudge.

Oppskriften på lavkarbo cookie dough bites er laget av Marie Gundersen, som du finner på Instagram https://www.instagram.com/foodbymarie/

Lavkarbo cookie dough bites. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo cookie dough bites

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 1 time 15 minutter
Antall: 1 batch (1 batch gir 32 biter)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 1 rute | Kalorier: 69kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 1g | Fett: 6g
Allergener
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Topping

Fremgangsmåte

  • Bland mandelmel, sukrinsirup og smeltet kokosolje for å lage en deig.
  • Grovhakk sjokolade og valnøtter med en kniv. Rør dette deretter godt inn i deigen. Trykk massen ut på et bakepapir slik at den er omtrent ½ cm tykk.
  • Smelt mørk sjokolade sammen med kokosolje, og hell dette over deigen. Dryss over litt maldonsalt på toppen.
  • Sett i kjøleskap i rundt 1 time for å stivne.
  • Skjære i biter og servere.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search