Lavkarbo proteinpannekaker, et godt frokostmåltid!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Disse proteinrike pannekakene vil garantert dekke ditt behov for både noe søtt og salt. Røren er også enkel å lage og enkel å steke, selv om røren står litt. Pannekakene blir også myke og fleksible, og kan rulles sammen.
Vi har ikke tilsatt annen smaksforsterker i røren enn kardemomme, men tilsett gjerne litt Sukrin gold eller annen foretrukket søtning dersom du foretrekker søte proteinpannekaker.
Vi toppet pannekakene med blåbærsyltetøy uten sukker og bacon. En veldig god kombinasjon.
Pannekaker smaker godt sammen med for eksempel bacon, bær og krem. For å gjøre det enda bedre anbefaler vi at du servere hjemmelaget lavkarbo iskrem til pannekakene. Oppskrift til iskrem uten tilsatt sukker finner du her.
Når det gjelder pannekaker har alle sine preferanser, så her må du nesten teste ut og finne frem til hvilken oppskrift du liker best. Du finner en oversikt over omhelse.no sine lavkarbo pannekakeoppskrifter her.
Lavkarbo proteinpannekaker
PinNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 2 egg (str. L)
- 75 g cottage cheese
- 20 g mandelmel (ikke fettredusert)
- 1 ts fiberhusk (psyllium)
- 0,25 ts kardemomme
- Meierismør til steking
Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene i en foodprosessor eller bruk en stavmikser til å lage en jevn røre. La røren svelle mens du varmer opp stekepannen.
- Smelt smør i en stekepanne på medium temperatur.
- Ca. 3 ss røre er nok til én pannekake. Røren flyter ut i stekepannen, så du trenger ikke å bekymre deg for om røren kjennes tykk ut.
- Snu pannekaken når den er fast på oppsiden og stek til den er gylden på begge sider.