Lavkarbo dessertpannekaker (uten nøtter)





Tynne, saftige og søte pannekaker som passer godt som dessert

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Vi har flere oppskrifter på lavkarbo og glutenfrie pannekaker, som du finner her. Men ingen av oppskriftene var uten nøtter, og det er grunnen for at vi har eksperimentert oss frem til denne oppskriften.

Dessertpannekaker synes vi var et passende navn på disse pannekakene, fordi de er tynne, saftige og søte. Også er de laget med de beste ingrediensene for ekstra god smak, nemlig seterrømme og kremfløte.

Lavkarbo dessertpannekaker

Lavkarbo dessertpannekaker

Det er brukt litt søtning i oppskriften men du kan lage disse uten søtning eller velge en annen sort enn den vi har brukt.

Vi anbefaler å servere dessertpannekakene med pisket krem eller seterrømme og friske bær. Hvis du virkelig vil kose deg smaker det veldig godt sammen med hjemmelaget lavkarbo iskrem.

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo dessertpannekaker

Lavkarbo dessertpannekaker (uten nøtter)

5 fra 6 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 1 batch (1 batch gir 6 stk.)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 1 dessertpannekake | Kalorier: 155kcal | Karbohydrater: 1.3g | Protein: 5g | Fett: 14g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 3 egg
  • 100 g seterrømme
  • 0,5 dl kremfløte
  • 15 g pofiber
  • 1 ts fiberhusk (psyllium)
  • 0,5 ts bakepulver
  • 1 ts sukrin gold
  • 1 klype salt
  • Noen dråper vaniljeessens eller vaniljepulver
  • Meierismør til steking

Fremgangsmåte

  • Pisk sammen alle ingrediensene med en miksmaster. Pisk i et par minutter til alt er godt blandet. La røren svelle mens du varmer opp stekepannen.
  • Smelt smør i en liten stekepanne på medium temperatur.
  • Ca. 5 ss røre gir én tynn dessertpannekake. Snu pannekaken når den er fast på oppsiden og stek til den er gylden på begge sider.
  • Stable pannekakene i høyden på et fat, slik at de bevarer varmen frem til servering.

Kommentar

Vi anbefaler å servere lavkarbo pannekaker med pisket krem eller seterrømme og friske bær. Hvis du virkelig vil kose deg smaker det veldig godt sammen med hjemmelaget lavkarbo iskrem.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search