Lavkarbo knekkebrød, sprø og god oppskrift!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Lavkarbo knekkebrød er noe som mange savner når de går over til en lavkarbo livsstil. Men du trenger absolutt ikke å savne knekkebrød. Her har vi en supergod og enkel oppskrift, som alle vil kunne klare å lage.
Du kan gjerne prøve deg frem med andre frø. Så lenge du holder deg til en frømengde på 5 dl, vil det ikke ha noe å si for røren om du endrer på frøkombinasjonen. Her er det smak og behag som blir styrende.
Lavkarbo knekkebrød oppbevarer du i en lukket boks på kjøkkenbenken i opp til en måned. Det er uansett høyst sannsynlig at du ikke klare å oppbevare de så lenge, før de blir spist opp.
Server lavkarbo knekkebrød sammen med ditt favorittpålegg.
Ønsker du andre lavkarbo oppskrifter finner du det her.
Lavkarbo knekkebrød (glutenfritt)
PinNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 3 egg
- 3 dl sesamfrø
- 1 dl linfrø
- 1 dl solsikkekjerner
- 75 g revet ost (kan utelates)
- 0.5 ts salt
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på over- og undervarme på 220 grader.
- Bland alle ingrediensene i en bakebolle.
- Bre blandingen utover et bakebrett med bakepapir. Bruk en slikkepott til å få en jevn og fin spredning av røren.
- Stekes på midterste rille i 15 minutter. Følg med, så de ikke svir seg.
- Kutt knekkebrødene med et pizzahjul med en gang du tar bakebrettet ut av ovnen. Kutt de i den størrelsen du ønsker.
- La knekkebrødene avkjøle seg på rist. Når de er avkjølt kan de oppbevares i en boks på kjøkkenbenken.