Lavkarbo knekkebrød (glutenfritt)





Lavkarbo knekkebrød, sprø og god oppskrift!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo knekkebrød er noe som mange savner når de går over til en lavkarbo livsstil. Men du trenger absolutt ikke å savne knekkebrød. Her har vi en supergod og enkel oppskrift, som alle vil kunne klare å lage.

Du kan gjerne prøve deg frem med andre frø. Så lenge du holder deg til en frømengde på 5 dl, vil det ikke ha noe å si for røren om du endrer på frøkombinasjonen. Her er det smak og behag som blir styrende.

Lavkarbo knekkebrød oppbevarer du i en lukket boks på kjøkkenbenken i opp til en måned. Det er uansett høyst sannsynlig at du ikke klare å oppbevare de så lenge, før de blir spist opp.

Server lavkarbo knekkebrød sammen med ditt favorittpålegg.

Ønsker du andre lavkarbo oppskrifter finner du det her.

Lavkarbo knekkebrød

Lavkarbo knekkebrød (glutenfritt)

4,68 fra 101 stemmer
Pin
Tid: 25 minutter
Antall: 1 langpanne (en langpanne = 16 knekkebrød)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 149kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 7g | Fett: 12g
Allergener
Egg
Melk
Sesamfrø

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 220 grader.
  • Bland alle ingrediensene i en bakebolle.
  • Bre blandingen utover et bakebrett med bakepapir. Bruk en slikkepott til å få en jevn og fin spredning av røren.
  • Stekes på midterste rille i 15 minutter. Følg med, så de ikke svir seg.
  • Kutt knekkebrødene med et pizzahjul med en gang du tar bakebrettet ut av ovnen. Kutt de i den størrelsen du ønsker.
  • La knekkebrødene avkjøle seg på rist. Når de er avkjølt kan de oppbevares i en boks på kjøkkenbenken.

4,68 from 101 votes (101 ratings without comment)




Start typing and press Enter to search