Lavkarbo proteinbar – karamell, pekan og hvit sjokolade





Omhelse.no sin favorittbar med karamell, pekannøtt og hvit sjokolade!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Det finnes mange gode proteinbarer på markedet som du kan kjøpe og spise på farten, men vet du hva? Denne baren er så utrolig mye bedre enn enhver kjøpte proteinbar. Det er ikke så rart siden baren inneholder et lag med sjokoladeprotein, et lag med karamell med pekannøtt, også er baren dekket med sukkerfri hvit sjokolade og drysset med kanel og kakao.

Baren smaker like himmelsk som den høres ut!

Du kan bruke den sukkerfrie sjokoladen du foretrekker. Vi har brukt tights.no sin sukkerfri hvit sjokolade, og syntes denne passer godt sammen med de andre smakene i proteinbaren.

Prøv også denne supesaftige og gode peanøttbaren: Lavkarbo peanøttbar.

Lavkarbo proteinbar

Lavkarbo assortert proteinbar

Foretrekker du en liten konfektbit og smaken av peanøtt? Sjekk ut vår populære oppskrift på lavkarbo peanøttkonfekt.

Er du interessert i flere oppskrifter på godsaker som er rask å lage? Du finner alle våre raske godsaker her.

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo proteinbar - karamell, pekannøtt og hvit sjokolade

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO PROTEINBAR - KARAMELL, PEKANNØTT OG HVIT SJOKOLADE

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 2 timer 30 minutter
Antall: 1 batch (1 batch gir ca. 12 barer)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 357kcal | Karbohydrater: 4.25g | Protein: 8.1g | Fett: 31.8g

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Sjokolademasse

Karamellfyll

Sjokoladetrekk

Fremgangsmåte

Sjokolademasse

  • Bland alle ingrediensene til en jevn og fast masse. Trykk sjokolademassen ned i en passende form som er kledd med bakepapir eller aluminiumsfolie. Massen skal toppes med karamell, boksen du bruker må derfor ha plass til karamell på toppen uten at det renner over.
  • Sett boken i kjøleskap mens du lager karamell.

Karamellfyll

  • Bland alle ingrediensene, unntatt pekannøtt, i en medium stor kjele og kok opp. Kok massen i ca. 30 minutter. Det skal boble litt, men sørg for at den ikke koker for mye da den da kan skille seg. Rør om av og til.
  • Trekk karamellmassen vekk fra platen når du ser at den har tyknet litt. Tilsett hakket pekannøtt.
  • Hell karamellblandingen over sjokolademassen du har satt i kjøleskap. Sett tilbake i kjøleskapet og la karamellen stå til kjøling i minimum 1.5 time, til den har stivnet.
  • Ta baren ut av formen. Skjær den i barer i den størrelsen du foretrekker.

Sjokoladetrekk

  • Smelt sjokolade over vannbad.
  • Legg bakepapir på et brett du får plass til i kjøleskap. Dypp barene i smeltet sjokolade før du legger de på bakepapiret. Barene er enkle å løsne fra bakepapir når sjokoladen har stivnet.
  • Strø over litt kanel og kakaopulver før du setter brettet i kjøleskapet.
  • Barene er spiseklar når sjokoladen har stivnet.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search