
Ja takk, meld meg på (gratis)
Lavkarbo proteinpannekaker, et perfekt frokostmåltid!
Disse proteinrike pannekakene vil garantert dekke ditt behov for både noe søtt og salt. Når det gjelder pannekaker har alle sine preferanser, så her må du nesten teste ut og finne frem til hvilken oppskrift du liker best. Du finner en oversikt over de lavkarbo pannekake oppskriftene vi foretrekker her.
Pannekaker smaker ypperlig sammen med for eksempel bacon, bær og krem. For å gjøre det enda bedre anbefaler vi at du servere hjemmelaget lavkarbo iskrem til pannekakene. Oppskrift til hjemmelaget iskrem finner du her.

Lavkarbo proteinpannekaker med tilbehør.

LAVKARBO PROTEINPANNEKAKER
Skriv ut PinNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)



Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- Meierismør til steking
- 6 egg
- 300 gram crème fraiche evt. rømme
- 1 dl kremfløte
- 4 ts ekte majones
- 1 ts bakepulver
- 6 ss mandelmel ikke fettredusert
- 2 ss fiberhusk
- 1 ts kanel
- 0,25 ts salt
- 1 ts vaniljesukkr
Fremgangsmåte
- Rør sammen alt det våte først i en bakebolle. Bland så inn alle de andre ingrediensene.
- Smelt smør i en stekepanne på medium temperatur.
- Lag små pannekaker/lapper, da det gjør det enklere å snu dem. Da får du også plass til to til tre pannekaker i stekepannen samtidig.
- Stekes i ca. 4 minutter på hver side, eller til de blir gylden.
- Stable pannekakene i høyden på et fat, slik at de bevarer varmen frem til servering. Med en gang de er ferdig stekt så kjennes de litt seige ut. De vil bli fastere hvis du lar de hvile i et par minutter før servering.