Lavkarbo trippel sjokolademousse





Trippel sjokolademousse, perfekt dessert til den som ikke klarer å velge bare én sort!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo trippel sjokolademousse er en nyydelig dessert med smak av ekte sjokolade. Vi syntes selv det var vanskelig å ta et sjokoladevalg og valgte derfor alle tre sortene. I denne desserten finner du mørk sjokolade i bunnen, melkesjokolade i midten og hvit sjokolade på toppen. Alle sjokoladene er sukkerfri.

Du syntes kanskje denne desserten ser avansert ut å lage? Du skal gjennom noen prosesser, men det er det verd når du ser og smaker resultatet.

Ønsker du en enklere versjon kan du bruke kun én av sjokoladene. Du legger da sammen mengden sjokolade av de ulike sortene og velger én favoritt sjokolade.

Vi har kjøpt alle sjokoladene på tights.no. Vi syntes tights sine sjokolader er skikkelig god og anbefaler derfor å bruke de i denne oppskriften. Deres sjokolade er ikke søtet med maltitol og har derfor liten påvirkning på blodsukkeret. Noen får også magebesvær av maltitol. Det slipper du her.

Lavkarbo 17. Mai

Lavkarbo 17. Mai

Topp gjerne desserten med friske bær, sitronmelisse og raspet sjokolade. Eller lag en bærsaus av bær og søtning som du heller over desserten før servering. Serverer du desserten til 17. mai kan du pynte den med norskeflagg.

Vil du ha inspirasjon til andre lavkarbo desserter finner du mange gode oppskrifter her.

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo trippel sjokolademousse

Lavkarbo trippel sjokolademousse

5 fra 2 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 2 timer 30 minutter
Antall: 4 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 768kcal | Karbohydrater: 11g | Protein: 8g | Fett: 67g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Pisk fløte til krem.
  • Pisk sammen kremost, rømme og søtning i en egen bolle.
  • Smelt sjokoladene i hver sine skåler over vannbad. Du kan evt. lage sjokolademousse med bare én type sjokolade. Da smelter du all sjokoladen i én skål.
  • Bland inn 1/3 av rømmeblandingen i hver av skålene med sjokolade. Bland så inn 1/3 av kremen. Fyll gjerne den sjokoladen du vil ha øverst i en sprøytepose, dersom du ønsker mønster på toppen.
  • Fyll blandingen lagvis i ønsket serveringsglass/skåler.
  • Sett til kjøling i 2 timer før servering.
  • Pynt toppen med ønsket mengde bær og evt. litt raspet sjokolade.

Kommentarer
  • Tessa
    Svar

    5 stjerner
    Kjempegod!

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search