Lavkarbo mokka-kuler





Lavkarbo mokka-kuler

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Mokka-kuler er godt egnet til å ta med i matpakken. De er laget for å gi rask energi når du har lyst på noe ekstra godt. Kulene er både lavkarbo og kalorireduserte, slik at de kan spises også av de som spiser lavkarbo for å gå ned i vekt. 

Kulene kan smaksettes med ingredienser som kakao, vanilje, kaffe eller nøtter. Mokka-kulene er dekket med mørk sjokolade ute sukker. Ønsker du ekstra topping, kan du bruke hvit sjokolade uten sukker til å dekorere kulene.

Lavkarbo mokka-kuler. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo mokka-kuler. Foto, Marie Gundersen.

Du kan bruke det proteinpulveret du foretrekker i denne oppskriften, i den smaken du liker. Vi anbefaler sjokolade eller vaniljesmak, da det vil passe best med de andre smakene.

Oppskriften er uten gluten, nøtter og egg. 

Oppskriften på lavkarbo mokka-kuler er laget av Marie Gundersen, som du finner på Instagram https://www.instagram.com/foodbymarie/

Lavkarbo mokka-kuler. Foto, Marie Gundersen.

Lavkarbo mokka-kuler

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 3 timer
Antall: 1 batch (1 batch gir 15 kuler)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 53kcal | Karbohydrater: 1,1g | Protein: 3g | Fett: 4g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 215 g gresk yoghurt
  • 2 ss proteinpulver med sjokoladesmak
  • 3 ss traktet kaffe
  • 1,5 ss kokosolje
  • 1 ss Sukrin gold
  • 1 ts kakaopulver
  • 1 klype salt

Sjokoladetrekk

Fremgangsmåte

  • Bland sammen alle ingrediensene til fyllet med en stavmikser eller visp, til du får en jevn konsistens. Smak deg frem til rett mengde søtning og kakaopulver.
  • Bruk en silikonform og fordel fyllet i formen. Sett i frysen i ca. 2 timer, frem til fyllet er fast.
  • Smelt sjokolade sammen med kokosolje over vannbad. Fjern fyllet fra formen. Dypp i smeltet sjokolade. Legg på et brett med bakepapir og sett i kjøleskap, frem til sjokoladen er fast.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search