Supersunn desssert!
Lavkarbo sjokoladepudding med avokado er en god søtsug slukker. Sjokoladepuddingen blir kremet og smaker akkurat som en dessert skal smake. Sitronskall vil vi si at er et must, da dette virkelig hever smaker.
Server gjerne denne desserten med kokoskrem som du lager ved å piske den stive delen i kokosmelken til den blir luftig og stiv. Smak til med foretrukket søtning.
Sjekk også ut vår deilige dessert på lavkarbo sjokolademousse og lavkarbo tripper sjokolademousse.
Trenger du tips til andre lavkarbo desserter finner du flere oppskrifter her.
Lavkarbo sjokoladepudding med avokado
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 1,5 avokado
- 125 g kremost naturell
- 0,5 dl vann
- 2 ss Sukrinmelis eller annen søtning
- 1,5 ss kakaopulver
- 1 ss sitronsaft
Toppingforslag
- 1 klype raspet sitron- eller limeskall
- 1 klype maldonsalt
Fremgangsmåte
- Skjær avokadoen i to og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet. Bland alle ingrediensene i en foodprosessor eller bruk en stavmikser til å lage en jevn masse.
- Smak deg frem til rett mengde kakaopulver og søtning.
- Server i en skål og topp med raspet sitron- eller limeskall og litt maldonsalt.