Lavkarbo bringebærmilkshake uten melk





Melkefri bringebærmilkshake!

Lavkarbo bringebærmilkshake er en frisk og god milkshake til alle som elsker milkshake. Du vil ikke merke at vi har erstattet kremfløte med plantefløte. Velg den sorten du foretrekker. Du finner plantefløte i allergihyllen i butikken.

Frysetørkede bær

Vi har brukt frysetørkede bringebær i denne milkshaken. SunnRask Frysetørkede Bringebær 100g – TILSVARER 1KG! – Tights.no.

Frysetørkede bær holder seg lenge og er derfor fint å ha tilgjengelig i kjøkkenskapet. Bærene er svært lette og det skal lite til for å oppnå en god smak. Vi har brukt 10 gram bringebær i denne milkshaken, noe som tilsvarer rundt 100 gram ferske bær.

Ett ferskt bær veier rundt 5 gram og ett tørket bær veier under 0.5 gram. Den store forskjellen i vekt er vann. Et bær har likt næringsinnhold uavhengig om det er tørket eller ferskt.

Det tørkede inneholder altså bare mindre vann. Tørkede bær vil derfor ha en større konsentrasjon av næringsinnhold. Bløtlegger du bæret vil næringsinnholdet bli likt i begge bærene.

Er du glad i søtsaker som er rask å lage finner du mange digge oppskrifter her.

Lavkarbo bringebærmilkshake uten melk
Lavkarbo bringebærmilkshake uten melk

Lavkarbo bringebærmilkshake uten melk

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 10 minutter
Antall: 2 glass

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 195kcal | Karbohydrater: 5g | Protein: 3g | Fett: 18g
Allergener
Ingen

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 2 dl sukkerfri sitronbrus
  • 2.5 dl kald plantefløte evt. usøtet plantemelk
  • 10 gram frysetørket bringebær eller ferske bær (10 gram tilsvarer ca. 100 gram ferske bær)
  • 4 dråper vaniljeessens evt. vaniljepulver
  • 1-2 ss SUKKR Melis
  • 6 isbiter
  • Evt. friske bringebær og mynte til servering

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene i en blender og bland til en klumpfri masse.
  • Hell i to glass. Pynt gjerne glassene med friske bringebær og mynte.

Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search