Lavkarbo sjokoladetrøfler





Lavkarbo sjokoladetrøfler – laget på 1-2-3

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Sjokoladetrøfler er en konfekt som ser skikkelig fancy ut, men som er overraskende enkel å lage.

Du kan bruke den sjokoladen du foretrekker. Vi har brukt Monster lavkarbo Belgisk melkesjokolade i våre lavkarbo trøfler, og de ble veldig gode.

Lavkarbo sjokoladetrøfler

Lavkarbo sjokoladetrøfler

Sjokoladetrøflene er rullet i lakrisrotpulver, finhakkede karamelliserte peanøtter og pepperkakekrydder, og på den måten får man ulikt utseende og smak.

Andre ting du kan dekke trøflene med er for eksempel kakaopulver, sukrinmelis, kokosmasse, hakkede mandler eller pistasjnøtter.

Vi har også laget lavkarbo sjokoladetrøfler med hvit sjokolade, som du finner oppskrift til her.

Lavkarbo sjokoladetrøfler

Lavkarbo sjokoladetrøfler

5 fra 1 stemme
Pin Vurdering
Tid: 5 timer
Antall: 1 batch (1 batch gir 22 kuler)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 67kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 0,7g | Fett: 6g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Varm kremfløte til medium temperatur i en kjele. Trekk kjelen fra varmen og bland inn grovhakket sjokolade. La sjokoladen ligge i fløten i et par minutter før du begynner å røre. Rør til all sjokoladen er oppløst. Rør inn meierismør. Bruk en miksmaster til å piske røren godt sammen.
  • Sett i kjøleskapet frem til trøffelblandingen har stivnet, i minst 4 timer og gjerne over natten.
  • Rull kuler av massen med hendene. 15 gram per kule er passelig størrelse. Bruk gjerne engangshansker for å avgi minst mulig varme fra hendene til sjokoladen, slik at kulene holder seg fast.
  • Sett trøflene på et brett med bakepapir og la stå i kjøleskap til de er faste, rundt 1 timer.
  • Nå kan du gjerne dyppe kulene i smeltet sjokolade og la sjokoladen stivne i kjøleskap, eller du kan rulle kulene i det du måtte ønske. Se tips over oppskriften.
  • Oppbevares i kjøleskapet.

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search