Lavkarbo sjokoladetrøfler med hvit sjokolade





Saftige sjokoladetrøfler med hvit sjokolade!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo sjokoladetrøfler er en konfekt som er overraskende enkel å lage, også smaker det skikkelig godt.

Du kan bruke den sjokoladen du foretrekker. Vi har brukt Monster lavkarbo Belgisk hvit sjokolade i våre lavkarbo trøfler, og de ble veldig gode.

Sjokoladetrøflene er dekket med Monster lavkarbo Belgisk melkesjokolade og drysset med finhakkede karamelliserte peanøtter.

Lavkarbo sjokoladetrøfler med hvit sjokolade

Lavkarbo sjokoladetrøfler med hvit sjokolade

Andre ting du kan dekke trøflene med er for eksempel lakrisotpulver, kakaopulver, sukrinmelis, kokosmasse, hakkede mandler eller pistasjnøtter.

Vi har også laget lavkarbo sjokoladetrøfler med melkesjokolade, som du finner oppskrift til her.

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo sjokoladetrøfler med hvit sjokolade

Lavkarbo sjokoladetrøfler med hvit sjokolade

5 fra 1 stemme
Pin Vurdering
Tid: 5 timer
Antall: 1 batch (1 batch gir 22 kuler)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 70kcal | Karbohydrater: 1,4g | Protein: 1,3g | Fett: 6g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Varm kremfløte til medium temperatur i en kjele. Trekk kjelen fra varmen og bland inn grovhakket sjokolade. La sjokoladen ligge i fløten i et par minutter før du begynner å røre. Rør til all sjokoladen er oppløst. Rør inn meierismør. Bruk en miksmaster til å piske røren godt sammen.
  • Sett i kjøleskapet frem til trøffelblandingen har stivnet, i minst 4 timer og gjerne over natten.
  • Rull kuler av massen med hendene. 15 gram per kule er passelig størrelse. Bruk gjerne engangshansker for å avgi minst mulig varme fra hendene til sjokoladen, slik at kulene holder seg fast.
  • Sett trøflene på et brett med bakepapir og la stå i kjøleskap til de er faste, rundt 1 time.
  • Nå kan du gjerne dyppe kulene i smeltet sjokolade og la sjokoladen stivne i kjøleskap, eller du kan rulle kulene i det du måtte ønske. Se tips over oppskriften.
  • Oppbevares i kjøleskapet.

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search