Lavkarbo vafler

Ja takk, meld meg på (gratis)

Lavkarbo vafler – sukkerfrie & glutenfrie med skikkelig «vaffel-konsistens»

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo vafler, med skikkelig vaffel konsistens. Myke, faste og gode, slik en vaffel skal være. Du kan fint bytte kremost med seterrømme eller creme fraiche, dersom du har det tilgjengelig.

Glutenfrie og sukkerfrie vafler er noe som alle kan spise og de smaker like godt som vanlige vafler.

Server lavkarbo vafler med din favoritt topping. Prøv gjerne kombinasjonen av krem, bær og bacon, slik vi har vist på bildet. Dette smaker nydelig og du får en nydelig kombinasjon av det søte og det salte.

Har du forresten prøvd å tilsette to ss kremost i ferdig pisket frem? Da får du en fast og fløyelsmyk krem. Du trenger en ekstra ss søtning i kremen, dersom du tilsetter kremost. Det som virkelig smaker godt er å tilsette noen jordbær i kremen, slik at du får en nydelig lavkarbo jordbærkrem.

Ønsker du flere oppskrifter på sukkerfri kake eller andre lavkarbo desserter, finner du det her.

Lavkarbo vafler

LAVKARBO VAFLER

4.72 fra 25 stemmer
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 30 minutes
Antall: 4 vafler

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 240kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 8g | Fett: 22g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Bland alle ingrediensene i en bakebolle eller en blender. Røren skal være tykk og ligner mer på en klissete deig enn en flytende vaffelrøre.
  • Varm opp vaffeljernet til medium temperatur og spray med olje eller smør.
  • Legg et par ss vaffelrøre i vaffeljernet og press jernet godt sammen.
  • Stek vaflene til de blir gylne. De kan kjennes litt myke ut med en gang de er ferdig stekt, men vil bli faste når de kjølner.

Kommentar

Server gjerne lavkarbo vafler med bær, krem og bacon. 


Anbefalt
Viser 12 kommentarer
  • Evi
    Svar

    5 stars
    Jeg tilsetter bare halve mengden søtning, og litt salt, så bruker jeg vaflene som brød, med pålegg. Funker helt ypperlig!

  • Ingrid
    Svar

    Fantastisk godt! Jeg tok halvparten cottage cheese (som jeg kjørte med stavmikseren til alle klumper var borte) og halvparten ferskost. Også en liten teskje bakepulver. Vaflene ble litt sprø i konsistensen. Rett og slett kjempegodt!!!

  • Linn
    Svar

    Hei, kan jeg lage disse uten kremost?

    • Stina Nilsen
      Svar

      Hei, Jeg tror det skal gå fint å bytte med rømme eller creme fraiche. Men jeg har ikke testet det selv så kan ikke garantere at det går bra 🙂 Lykke til!

  • Anonym
    Svar

    Veldig små vafler for røren ble for tykk, god på smak. Skulle tynnet ut den røren, men visste ikke med hva???vann kanskje?

    • omhelse.no
      Svar

      Hei. Du kan fint tynne ut røren med mer væske, f.eks vann. Røren skal være tykkere enn vanlig vaffelrøre, og må trykkes utover jernet. 🙂

  • Ove
    Svar

    5 stars
    Kjempegode. Takk for oppskrift.

  • Louise-Marie Høiseth hansen
    Svar

    5 stars
    Kjempegode!!!! Røra blir kjempetykk, så ikke bruk blender. Var litt vanskelig å få ut det siste. Veldig smart å bruke en is skje pr vaffelplate. Disse skal lages flere ganger!

  • Tone
    Svar

    5 stars
    Vi liker vaflene veldig godt 😊. Er litt raus med kardemomme, da vi synes det er godt!

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search