Lavkarbo kaffe mocca ostekake i glass





Nytt desserthefte med våre beste desserter!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Nå er endelig vårt flotte desserthefte med lavkarbo og keto-oppskrifter klar for å gi deg mange deilige smaksopplevelser. I heftet finner du 20 nye oppskrifter på alt fra tiramisu og sitronterte med marengs, til sjokoladefondant og krokanis. Alt uten tilsatt sukker og gluten. Vil du servere de beste dessertene trenger du dette heftet.

Heftet selges med 25 % avslag som et lanseringstilbud til deg. Kjøper du det nå får du også med e-boken på kjøpet og får derfor tilgang til oppskriftene med en gang. Du kan lese mer og kjøpe heftet her.  

Heftet «Våre beste desserter» er perfekt som julegave til den som liker å kose seg med søte desserter, eller som en gave til deg selv. Oppskriftene er utviklet og perfeksjonert av Stina fra omhelse.  Vi håper du lar deg friste like mye som oss.

Lavkarbo kaffe mocca ostekake i glass med karamellsaus

Lavkarbo ostekake med kaffe mocca tørr vi påstå at de som liker kaffe vil elske! Du finner denne oppskriften i heftet «Våre beste desserter», sammen med 39 andre oppskrifter.

Som du ser på bildet har vi helt over en skikkelig digg karamellsaus. Vi syntes dette passet nydelig til denne desserten. Du kan selvsagt lage desserten uten karamellsaus, det er opp til deg.

Lavkarbo kaffe mocca ostekake i glass. Foto, Aina Sjo.

Lavkarbo kaffe mocca ostekake i glass. Foto, Aina Sjo.

Ostekake er gjerne en kake man forbinder med flere timers ventetid før den er klar. Men ikke denne! Denne sukkerfrie ostekaken er spiseklar med en gang du har dandert den ferdig i glasset. Er du rask gjør du den klar på 15 minutter. Den er både nøttefri, glutenfri, lavkarbo og enkel å lage.

Bunnen er laget med pinjekjerner, slik at desserten blir nøttefri. Men bruk gjerne mandelmel eller nøtter, dersom du ønsker det.

Vi har også oppskrift på lavkarbo ostekake i glass med bringebærsaus, som du finner her. Ønsker du å lage en stor lavkarbo ostekake har vi en nydelig variant av ostekake med jordbærsmak og nøttebunn, som du finner her.

Ønsker du tips til flere sukkerfrie kaker og lavkarbo søtsaker finner du flere oppskrifter her.

Lavkarbo kaffe mocca ostekake i glass. Foto, Aina Sjo.

Lavkarbo kaffe mocca ostekake i glass

5 fra 5 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 4 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 507kcal | Karbohydrater: 5,3g | Protein: 7g | Fett: 50g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Bunn

Mokkakrem

  • 3 dl kremfløte
  • 100 g Philadelphia ost
  • 50 g Sukrin gold
  • 10 g kakaopulver
  • 1 ts instant kaffepulver (frysetørket kaffe)

Toppingforslag

Fremgangsmåte

Bunn

  • Kjør pinjekjernene til grovt mel i en foodprosessor. Hvis du bruker mandelmel, kan du hoppe over dette steget.
  • Rist pinjekjernemelet (eller mandelmelet) i en tørr stekepanne på medium varme i 2-3 minutter. Dette gir en dypere smak. Rør jevnlig så det ikke brenner seg.
  • Rør inn de øvrige ingrediensene. Fortsett å røre til alt er godt blandet og du får en klebrig masse.
  • Press nøtteblandingen jevnt ned i bunnen av små glass eller dessertskåler. Sett glassene i kjøleskapet mens du lager mokkakremen, så bunnen får satt seg.

Mokkakrem

  • Ha alle ingrediensene til kremen i en bolle. Pisk blandingen til den blir fast og luftig. Smak til med mer søtning eller kaffepulver etter ønske.
  • Bruk en sprøytepose eller en skje til å legge mokkakremen forsiktig over nøttebunnen i glassene.
  • Desserten kan serveres umiddelbart eller settes tilbake i kjøleskapet i 15-30 minutter for å la smakene utvikle seg ytterligere.
  • Dryss gjerne over litt kakaopulver, sirup eller raspet kaffebønne for ekstra smak før servering.

Viser 3 kommentarer
5 from 5 votes (3 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search