Lavkarbo kaffe mocca ostekake i glass





Heeelt nydelig lavkarbo kaffe mocca ostekake i glass med karamellsaus!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo ostekake med kaffe mocca tørr vi påstå at de fleste vil elske! Ostekaken smaker mildt av kaffe mocca, akkurat så mye at både kaffedrikkere og de som ikke liker så godt kaffe kan elske denne desserten.

Som du ser på bildet har vi helt over en skikkelig digg karamellsaus. Vi syntes dette passet nydelig til denne desserten. Du kan selvsagt lage denne desserten uten karamellsaus, det er opp til deg, men vi anbefaler at du tester med karamellsaus, for det var snadder!

Lavkarbo kaffe mocca ostekake

Lavkarbo kaffe mocca ostekake

Ostekake er gjerne en kake man forbinder med flere timers ventetid før den er klar. Men ikke denne! Denne sukkerfrie ostekaken er spiseklar med en gang du har dandert den ferdig i glasset. Er du rask gjør du den klar på under ti minutter. Den er både glutenfri, lavkarbo og super enkel å lage.

Vi har også oppskrift på lavkarbo ostekake i glass, med jordbærsaus. Du finner oppskriften her. Ønsker du å lage en stor lavkarbo ostekake har vi en nydelig variant av ostekake med jordbærsmak og nøttebunn. Du finner denne oppskriften her.

Ønsker du tips til flere sukkerfrie kaker og lavkarbo søtsaker finner du flere oppskrifter her.

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo kaffe mocca ostekake i glass

5 fra 5 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 10 minutter
Antall: 2 glass

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 554kcal | Karbohydrater: 4.6g | Protein: 8g | Fett: 55g
Allergener
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Bunn

Kaffe mocca-krem

  • 1,5 dl kremfløte
  • 2 ss finesse bakesukker
  • 75 g kremost naturell
  • 1 ts frysetørret kaffe blandet i et eggeglass med varmt vann
  • 1 ts kakaopulver

Topping

Fremgangsmåte

  • Grovhakk valnøtter med en kniv. Rist valnøttene og mandelmel i en tørr stekepanne på medium temperatur i et par minutter. Tilsett smør, søtning og salt. Rør til klebrig masse.
  • Legg nøttemassen i glass eller skåler.
  • Pisk sammen alle ingrediensene til kremen med en miksmaster til fast krem.
  • Legg kremen over nøttebunnen. Bruk gjerne en sprøytepose.
  • Dryss over litt kakaopulver og hell over ønsket mengde sukrinsirup caramel. Liker du smaken av lakris kan du raspe litt stjerneanis over desserten. Du kan også raspe en kaffebønne over for ekstra kaffesmak.

Viser 3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search