Lavkarbo lys brownie (eller blondie som det også heter)
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Dette er kanskje den saftigste kaken du kommer til å smake! Den smelter i munnen og smaker deilig av mandler, pekannøtter og sjokolade. Vi har tilsatt hakkede pekannøtter og hakket sukkerfri sjokolade, for å gi ekstra krønsj i kaken.
Lag lavkarbo kjeks av samme oppskrift
Denne oppskriften oppstod da vi i utgangspunktet planla å lage kjeks. Vi fant da ut at røren passet like godt som kakerøre og stekte hele røren i en brødform. Vi fikk da denne superdigge lyse brownien.
Tilsett gjerne sjokoladepulver dersom du ønsker å lage tradisjonell brownie med sjokoladesmak.
Du finner oppskrift på lavkarbo blondie cookies her.
Finn mange flere lavkarbo kakeoppskrifter her.
Lavkarbo blondie - lys brownie
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Utstyr
- Liten brødform
Ingredienser
- 40 g sjokolade uten sukker
- 40 g pekannøtt
- 250 g mandelmel (ikke fettredusert)
- 100 g smeltet meierismør
- 60 g Finesse bakesukker
- 50 g SukrinSirup caramel (evt. mapel eller gold)
- 2 egg
- 1 ts bakepulver
- 0.5 ts vaniljepulver
- 1 klype salt
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
- Grovhakk sukkerfri sjokolade og pekannøtter.
- Bland sammen alle ingrediensene i en bolle til en fast deig.
- Dekk en liten brødform med bakepapir og trykk deigen jevnt ned i formen.
- Stek på midterste rille i ovnen i 25-30 minutter. Den skal være lett gylden når den tas ut.
- Avkjøl kaken før du skjærer i den.
Utrolig god kake! Rask, enkel og smaker nydelig!
Så bra! Takk for tilbakemeldingen.
Ønsker flere oppskrifter og menyer😀
Det finner du her: https://omhelse.no/lavkarbo-oppskrifter/ 🙂
Hei
Dette er min aller beste lavkarbokake🤩
Veldig enkel å lage, den kan også lett varieres med sjokolade og nøtter.
Charlotte
Så kjekt å høre! Tusen takk.