Lavkarbo melonsorbet
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Denne forfriskende sorbeten er laget med galiamelon og er en perfekt avkjøling på varme dager. Med få ingredienser og enkel tilberedning, er denne sorbeten både lett å lage og nydelig å nyte.
Galiamelon har bare 5,6 gram karbohydrater per 100 gram og passer i et lavkarbokosthold. Denne sorbeten kan ses på som et sunt alternativ til tradisjonell is!
Sjekk også ut vår oppskrift på lavkarbo bringebærsorbet.
Oppskriften på lavkarbo melonsorbet er laget av Marie Gundersen, som du finner på Instagram https://www.instagram.com/foodbymarie/
Lavkarbo melonsorbet
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 0,5 galiamelon
- 2 ss Finesse bakesukker eller annen foretrukket søtning
- 1-2 ss sitronsaft
- 2 dråper vaniljeessens (valgfritt)
Fremgangsmåte
- Fjern skallet og frøene fra melonen.
- I en blender eller en stavmikser, tilsett melon, finesse bakesukker, sitronsaft og vaniljeekstrakt. Kjør til blandingen er helt jevn.
- Hell blandingen i en lav boks og sett i fryseren i ca. 4 timer.
- Ta ut av fryseren og bruk en skje eller kniv til å bryte opp den halvfrosne blandingen. Sett blandingen tilbake i blenderen og kjør til den er jevn igjen. Tilsett et par spiseskjeer vann etter behov.
- Server gjerne med bringebær eller sitronmelisse.